top of page

Heippa Ihana!

Täältä löydät pientä infoa - mistä mua löytää millonkin tai mikä voisi olla mahdollista. Mun kanssahan tunnetusti aikalailla mikä vaan voi olla mahdollista <3 Otahan yhteyttä niin aletaan ideoimaan ja sparrailemaan Sinulle tai teille sopivaa hyvinvoinnin hetkeä ja kattelemaan sopivaa ajankohtaa!

Sydämellä,

   Annika

Kehollisia läsnäolon hetkiä, kohtaamista ja kiireettömyyttä ->

Lokakuussa

 • Minua on pyydetty Posiolle pitämään luontojoogaa ihanalle Naisporukalle  ti 24.10 - jos haluat mukaan, laita viestiä Minnalle instassa tästä, ja kysy onko paikkoja vielä vapaana. Viime tiedon mukaan 1 ihana mahtuu vielä mukaan. Otamme max 7 osallistujaa. Tutustumishinta 25 €. Teemana virtaava luonnollinen hengitys - tilaa rintarangalle, vireystilan säätelyä  yhdessä & rentoutumisen taitoja.

 • Jos haluat sopia yhdistykselle/ ryhmällesi vakkari luontojooga-ajan loppuvuodelle (esim. 5 x kokonaisuus) niin nyt on aika toimia ja kysyä tarjousta! Ajat meinaa viedään käsistä, mua tilataan lähes päivittäin johonkin, ja se on upeaa! Juuri nyt on hyvä ja oikea hetki nousta, laajentua ja tulla näkyväksi! Luontojoogastani voit lukea lisää tästä.
   

Marraskuussa

 • Alkukuusta saan pitää stressinhallintaan liittyvän luennon yhdistykselle etänä

 • Olemme järjestämässä Posiolle upeaan erämaahotelliin hemmottelu -teemaisen miniretriitin! LUE TÄSTÄ LISÄÄ ihanasta kehollisesta hemmottelun iltapäivästä!

 • Loppukuulle (tai joulukuun alkupuoliskolle) pystyn ottamaan toisen isomman jutun, esim. keho tai luonto teemaisen luennon tai yrityksen TyHy päivän/ pikkujoulut ryhmälle/ yhdistykselle tms. KYSY!

 • Tilauksesta ohjaan luontojoogaa omille ryhmille siellä missä haluatte, lue lisää tästä, sekä hemmotteluhoitoja/ villiyrttisaunoja myös teidän kotona tai mökeillä.
   

Joulukuussa

 • HEIII AIKA KÄYTTÄÄ vanhentuvat LIIKUNTAEDUT!! Mun kaikki luontojoogaan ja liikkumiseen liittyvät palvelut voi maksaa niillä. Tule johki mun tapahtumaan tai tilaa ittelles jotain ihanaa ihan vaan koska olet sen arvoinen tai osta luontojogaa Sinulle vaikkapa ja sovitaan siihen aika tai mitä vaan - saa laittaa viestiä ja kysellä. Liikuntaetujen palvelujen tarjoajien sivuilta löydät minut yritykseni LUMO tila Oy:n nimellä. Paikkakuntana taitaa olla vielä Sallatunturi, muuttumassa kyllä tänne Kuusamoon.

 • Posiolla ja Kuusamossa tarjoamme Minnan kanssa lämpöä ja harmoniaa kaiken jouluhässäkän keskelle! Me luodaan rentoutustupaan lämmin ja rauhoittava tunnelma, ja meidän ohjaus - se on niin kehoa kuin mieltä hellivää - tule kokemaan tutustumishintaiset rentoutumisehetket meidän hellään huomaan! Ajat ja päivät tarkentumassa lähiakoina. Me voidaan tulla myös teidän mökille tai kotia tms. KYSY! Sisältöön voidaan laittaa intialaista päähierontaa, luontojoogan ja luonnon avulla rentoutusta ja hemmottelua sekä energoita puhdistavaa ja lempeää kosketusta sisältävää reikihoitoa. Esim. ke 6.12.23 on mahdollinen päivä!

 • Tulossa on 24h intensiiviretriitti Pohjolan Jumalattaret/ syväsukellus autenttiseen minuuteen Kuusamossa Villa Jäkäläniemessä - tästä on tulossa niin upea mahdollisuus etten malta odottaa. Ohjaan luontojoogapajassa kehollisia naiseutta avaavia ja vahvistavia harjoitteita. Elisa ohjaa intensiivisen ja kiireettömän päivän tantrapajan, joka auttaa sinut syvään yhteyteen. Lisää lähiakoina! Tallenna päivät: la 16- su 17.12.23. Mukaan voi tulla päiväohjelmiin tai yöpyä.

 • Tulossa on pyynnostänne joululomalla kehollinen ja keskusteleva luento  "JAKSAMINEN JA KEHON HUOMIOINTI" Pyhännälle sekä UUDENVUODEN JUHLAT -teemainen miniretriittiPÄIVÄ Ahvenjärvelle, sisältää mm. TYÖPAJAN: NAISEUS JA KEHOLLISUUS ja uudenvuoden saunat ja riitit yms!

 • Pyhäntä - joululomalla minut saa ilman matkakorvauksia Ahokylä/ Ahvenjärvi - alueelle ja pienellä korvauksella omille porukoille lähialueille pitämään luontojoogaa tai mitä haluatte <3 Varaa aikasi ajoissa, sillä näitä ei ole tarjolla kun pari!

 • Kysy myös upeaista talvisista elämyksistä kanssani: porojoogassa Sallatunturissa reki kuljettaa meidät vasojen ja vaatimien aituuksille ja siellä ohjaan luontojoogaa. Voimme tulistella/ evästellä ja pääset myös ruokkimaan poroja kanssani. Tämä on upeaa!! Varaa paikka ajoissa - näitä on tarjolla rajoitetusti. Jokainen asiakkaani on ollut kerrassaan lumoutunut tästä elämyksestä.

 • Tunturijooga Rukalla Juhannuskalliolla tykkypuiden seassa on unohtumaton kokemus!

 • Tilauksesta ohjaan luontojoogaa omille ryhmille siellä missä haluatte, sekä hemmotteluhoitoja/ villiyrttisaunoja myös teidän kotona tai mökeillä

 • Paratiisipaikkani Kuusamon Kurkijärvellä on myös käytössä! Luontojoogaa/ miniretiittejä/ saunailtoja/ TyHy päiviä...

Tammikuussa

Alkaa luontojoogaohjaajien ja luontovalmentajien OPETTAJA kouluttautuminen Lahden avoimessa yliopistossa - tätä olen odottanu! Ohjausajat ja hyvinvointitapahtumat yms, mihin mua toivotaan, kannattaa varata ja sopia hyvissä ajoin, koska opinnot vievät osan ajastani ja koska mua saattaa saada samoilla Etelä-Suomen keikoilla sitten hyvin pienillä matkakuluilla muuallekin siellä! Saa kysyä!

 • Kuun lopussa minua pyydettiin yrityksen järjestämään koulutukseen mukaan ja menen luontojoogavideokuvauksiin, tämä on mahtavaa! Videoiden teemoja tulee olemaan mm. kehon rentouttaminen ja avaaminen.

 • Keski-Suomesta kuljen ylöspäin about 24-25.1.24 tuntumilla -> mut voi tilata siihen matkalle tuolla viikolla, jos haluatte järkkää jotain! Laita viestiä, niin jutellaan!

 • Alan myös laittelemaan kasaan materaalia, joka tuo parhaat palat yhteen mun aiemmista verkkokursseista ja online-luontojoogastudioni sisällöistä ja tietenkin luvassa on uutta ihanaa materiaalia ja harjoituksia itsen äärelle pysähtymisen auttamisessa, kehon huomioinnissa yms.

Kuva Maija Koskinen

Viestitä / sovitaan soittoaika

040 547  3085

Meilaa

Seuraa

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page