top of page
Talven hyvinvointilomat.png

LUMO tuntunturituvan

VOIMAANNUTTAVAT HYVINVOINTILOMAT, Sallatunturi

Seuraava vapaa hyvinvointiloma mahdollisuus viikolla 10!
Lue alaosasta lisää.

- luonnon avulla voimaantumista
- kohtaavaa ja laadukasta valmennusta tutkittuun tietoon pohjauen
- luonnollisuuden ja luonnon kiertokulun huomiointia
- luontojooga- ja luontohetkiä ja retkiä
- elinvoimaisuuden lisäämistä lumoavan luonnon avulla
- helliviä villiyrttihoitoja

Annika Myllykoski
>> Uupuneiden personal trainer  >>
- Palautumiseen erikoistunut liikunta-alan ammattilainen, luontojoogaohjaaja, luontovalmentaja ja urheiluravitsemuksen asiantuntija

KOE, AISTI JA RENTOUDU, Lapin taikamaassa, lumoavalla hyvinvointilomalla!

Tule hengähtämään. Olemaan itsesi kanssa. Erämaassa on tilaa olla ja hengähtää.

Valtavaara annika.JPG

KOE

- läsnäoloa luonnosta ja itsesi kanssa

 • Tuntureiden ja erämaiden lumoavat maisemat, rauha ja äärettömän luonnon lumo!

 • Irtautumista, vapautta ja nautintoa

 • Pysähtymistä itsen ja omien tarpeiden äärelle, rentoutuminen

 • Maagisia luontoretkiä ja hetkiä, joissa aistitaan luontoa - vien sut kauneimpiin paikkoihin kokemaan!

 • Annikan maadoittava olemus, energia, ilo ja vapaus, joista riittää jaettavaksi Sinullekin

Riisitunturilla1.JPG
IMG-20220203-WA0008 (3).jpg

AISTI

- luonto ja tuntemukset tässä hetkessä

Saat nähdä luonnon kauneuden, joka todella saa hieraisemaan silmiä, tuntemaan epätodellista oloa ja ajan hidastumaan. Pysähtyminen on helpompi sallia ja rentoutuminen kokea kun luoto auttaa. Näytän sulle kauneimmat ja lumoavimmat paikat.
Kuulet, mitä ja miten erämaa ja tunturi, luonto keskellä ei mitään, puhuu Sinulle.

Tunnet tämän kehossasi, mielessäsi, joka solulla ja sielusi sopukoissa.  

Kun aistit, olet läsnä juuri tässä hetkessä.

Autan sua tarttumaan hetkiin, joista voimaannut. Voit tallettaa ne muistoihisi ja käyttää myöhemmin arkesi pyörteissä.

P2041384 (1).jpg
P9111008.JPG

RENTOUDU

- täällä oleminen on helppoa.

Saat luonnon ja minun avulla flow´n kokemuksia. Lumoudut ja nautit. Kehosi ja mielesi ovat läsnä tässä hetkessä - sen kummempia yrittämättä. Täällä ei suoriteta - kiire jää viimeistään napapiirirajan alapuolella. Sinulla on aikaa olla, vapautua, kuunnella kehosi ja mielesi tarvetta.

LUMO Tunturitupa tarjoaa hengähdyspaikan suon ja erämaan laidalla, revontulien alla ja tuntureiden välissä.

Lapin lumoavassa luonnossa, Sallan kansallispuiston sydämessä, keskellä ei mitään.

Tarpeesi ja halusi mukaan räätälöidään lomaasi.

 

Sinun tarvitsee vain saapua paikalle! Kuuletko kutsun?

P9110979.JPG

Lapin taikamaassa, tuntureiden keskellä,
erämaan laidalla.

On helppoa ihan vaan olla tässä hetkessä. Lumoutua ja nauttia.

 

Herää levänneenä keskeltä tuntureita. Vien sut lumoutumaan luontoon - erämaat ovat aivan vieressä. Tuntureihin on korkeintaan puolikas poronkusema. Luontovalmentajana vien sut kokemaan ja aistimaan luonnon - halutessasi järjestämme yhdessä eräoppaan kanssa retkiä syvemmälle erämaahan, vaikka yöksi!

Tunturituvassa voit ihastella erämaata takkatulen äärellä. Nauttia pehmeistä löylyistä. Villiyrttihoidoista, jossa luonto koskettaa Sinua. Saat kokea jalkojasi hellivän villiyrttikylvyn. Luonnon antimet olen rakkaudella kerännyt lempipaikoistani.
Teen sulle Annikan spessu ruokia, niin retkillä/ retkille kuin Tunturituvassa. Rakastan tulistella retkillä - mites sä? Haluatko viipyillä, vai pakkaanko eväät valmiiksi reppuun, ja voidaan nauttia ne ihan missä ikinä halutaan!?

Nauti lomastasi yksin tai yhdessä - aivan miten Sinulle on parasta juuri nyt. Mitä Sinä tarvitset? Mikä auttaisi Sinua juuri nyt?

Minulla on taito luoda ympärilleni salliva, luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri, johon saat tulla juuri sellaisena kuin olet sillä hetkellä. Villi ja vapaa luonnolapsi olemukseni on tarttuvaa!

Nämä upeat ja kauniit puitteet keskellä maagisen kaunista erämaata yhdessä mun ihnimillisen ja ihmisläheisen kohtaamisen kanssa auttaa sua rentoutumaan, kokemaan ja aistimaan.
Päästämään irti, olemaan läsnä tässä hetkessä, vapautumaan. Olemaan suorittamatta, läsnä tässä.

 

Sun tarvitsee vain sallia tämä kaikki ihanuus, keskellä ei mitään, itsellesi.

 

Tuletko mukaan lumoutumaan?

LUMO Tunturituvan hyvinvointiloman voimaannuttava kokonaisuus kestää yleensä 4 yötä.

Voit myös tulla pidemmälle tai lyhyemmälle hyvinvointilomalle toiveesi, tarpeesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Elpymään saa tulla myös yksin.

Yksilölliset lomat ja niiden kestot voidaan rakentaa täysin Sinun/ Teidän tarpeen ja tilanteen mukaan, laita viestiä niin sovitaan soittoaika ja jutellaan!
 

 

4 VRK LUMO TUNTURITUVAN HYVINVOINTILOMA SISÄLTÄÄ:

 • Tunturituvan yläkerran alkoveissa on on 2 yksin sänkyä suloisissa alkoveissa ja levitettävä muakava vuodensohva - saat omaa rauhaa. Mahdollisuus parisänkyyn.

 • Aamiainen, lounas ja illallinen + eväät retkille/ snäckit Tunturituvassa (Annika kokkaa upeat ruoat, olen toiminut kotakeittiössä vuodesta 1997!)

 • Päiväretket, luontojoogahetket, luontoliikuntatuokiot ja psyykkisen hyvinvoinnin valmennushetket toiveidenne mukaan aivan Tunturituvan lähettyvillä tai Tunturituvan takkatulen äärellä yms.

 • Saat yksilöllistä ohjausta liikkumisessa ja luontojoogatessa juuri siihen, mitä Sinä tarvitset
  (Annika on uupuneiden personal trainer: luontoa rakastava palautumiseen ja kehoyhteyteen erikoistunut liikunta-alan ammattilainen & personal trainer, luontovalmentaja & luontojoogaohjaaja.)

 • Saunahetkiä

 • Villiyrttihoito valintasi mukaan

 • Lomallasi käytössäsi ovat vuodenajasta riippuen myös Annikan riippumatot ja sup-lauta. Retkivarusteitakin saat lainaan/ ainakin jotain löytyy, kysy lisää - ja autan siinä, mitä aidosti tarviset. Kysy!


HINNAT 4 VRK LUMO TUNTURITUVAN HYVINVOINTILOMILLE:

 • 3+ henkilöä: 499 €/ henkilö

 • 2-3 henkilöä: 599€/ henkilö

 • 1 henkilö: 599- 999 € riippuen henkilökohtaisuuden määrästä: räätälöity sisältö tarpeesi ja toiveesi mukaan - sopii erityisen hyvin uupumisesta palautuvalle tai jos haluat viettää runsaasti aikaa luonnossa.
  Valmennusta/ohjausta/hetkiä ja retkiä 1h/pvä on 599€ | 2h/ pvä  on 699€ | 3h/ pvä 799€ | 999€ saat käyttöösi minut koko työpäiväkseni -  sopii erityisesti jos kaipaat luonnossa olemisen aikaa kaikessa rauhassa.

 • Lisävuorokaudet sopimuksen mukaan

 • Mahdollisuus majoittua omassa kelomökissä + 300€ hinnalla ja voit olla siellä koko viikon halutessasi (parisänky ja alkovissa kerrossänky), kysy lisää tästä! Tähän toimitan Sinulle ihanan aamiaiskorin.
   

Mahdollisuus joustavaan osamaksuun - kysy lisää! <3
Voit myös maksaa liikunta-eduilla luontojooga- ja luontoliikuntaosuudet!

Tälle lomalle osallistuminen ei jää siitä kiinni!

Jos tulet oman ystävän/ kumppanin/ porukan tms. kanssa, räätälöidään sisältö teidän toiveiden mukaan.

Voit tulla myös lapsen kanssa yhdessä.

LISÄMAKSUSTA TUNTURITUVASSA mm.:

 • Rentouttava kokovartalohieronta 90 min tai 120 min (klassinen tai urheiluhieronta tai fascia/ triggerpisteiden käsittely)

 • Osteopatiahoito

 • Yksilöllinen luonnollinen ja rentouttava hoitohetki: esim. ylivireydestä ja kroonisesta stressistä kärsivälle jännityksen vapauttamista ja kosketusta, joka kulkee kipua nopeammin aivoihin.

 • Yksilölliset hyvinvointipalveluni jos kaipaat enemmän sitä tai retkiä tai hetkiä

 • Kuljetukset (kun saavut Sallatunturiin, Sallatunturiin tulee Kemijärven junalta bussi ja Kuusamon kentältä sama - kysy lisää niin autan näissä ja kerron lisää tulemis mahdollisuuksista tai autan kimppakyydissä!)

 • Tunturi- tai erämaareretket liukulumikengillä, tunturisuksilla tai lumikengillä

 • Retket syvemmälle erämaahan minun ja eräoppaan kanssa (kysy lisää!)

 • Palju

 • Retkimelonta/ suppailu

 • Kysy mahdollisuutta lähteä myös muualle, kuljetan kyllä Riisille, Oulankaan tai Tuntsaan vuodenajan, kelien ja mahdollisuuksien puitteissa, ja ohjaan retket ja hetket niissä, sovitaan sopiva korvaus!

Mahdollisuus myös käydä kylpylässä ja ravintolassa - ovat alle 1km päässä, lähin ravintola n. 300m.

MILLOIN? Tästä näet mahdollisuudet hyvinvointilomiin:
(jos mieluisaa ajankohtaa ei löydy, laita viestiä!

 

Päättötyöni luontojoogaohjaajan koulussa suuntautuu uupuneen voimaantumiseen luonnon avulla. Työssäni on mukana erikoisosaajien joukko, jota Sinäkin pääset hyödyntämään hyvinvointilomallasi: mm. stressin ja ylikuormitustilojen tutkija & urheilukääkäri, Kalevalan naisten tutkija & kirjailija, hermoston säätelyyn erikoistunut psykoterapeutti, fysioterapeutti ja naisten henkisyyden & sielun valmentaja. Kokonaisuus on huikea, ja tämä näkyy palveluissani - pääset hyödyntämään moniammatillista sisältöäni ja saat yksilöllistä ohjausta sun tarpeeseen aihealueista.

 

 • Hiihtolomalla sydätalvella on mahdollisuus tulla priva hyvinvointilomalle viikolla 10: 1-4 henkilöä. Voit myös tulla vaikkapa yhdessä lapsen kanssa, jos haluat. Maaliskuussa päivät ovat useimmiten kirkkaita ja kauniita! Varaa pian tämä, jos se kiinnostaa, sillä viikko on suosittua aikaa!
   

 • Hankikantokevään vapaus ja auringon lämpö on uskomatonta! Voi mennä melkeinpä missä vaan, miten vaan! Mennäänkö tunturisuksilla tunturiin tai liukulumikengillä jängille? Hyvällä tuurilla päästään hankea pitkin mihin vaan! Tai lumikengillä luontojoogaamaan tunturiin? Tunne, miten kevätaurinko lämmitää! Parhaimmillaan voidaan liikkua luonnossa t-paita päällä. Valon määrä lumoaa, päivä on jo paljon yötä pidempi!
  - huhtikuussa pääsiäisenä 5.4.2023
  - huhtikuussa 20.4.2023
  - toukokuussa 4.5.202

   

 • Runsaat vesistöt ja yöttämän yön aika alkaa heti alkukesästä, saat nauttia villeinä virtaavista vesistöistä! Ne ovat lumoavat! Mennäänkö heti alkukesästä kokemaan Sallan- ja Oulangan kansallispuistojen kuohuvat kosket ja putoukset? Ehdottomasti käydään Kuusamossa Oulangan puolella myös, eikö?
  Siellä on uskomattoman rauhallista vielä tähän aikaan, eikä räkkäaikakaan ole vielä ehtinyt alkaa. Mennäänkö myös yöttömän yön tunturiretkelle? Se on nimittäin sellainen juttu, että keskiyön auringon alla lumoutuu. Saattaapa olla, että voidaan tilailla paljukin paikalla, jos et vielä tarkene luonnonvesiin mun kanssa? (Mä menen heti ku jäät lähtee!). Näitä mahiksia tulee näillänäkymin myöskin tasan 1, sillä tämä aika on Sallan neidon lempivaellusaikaa. Minut löytää tätä ennen ja tämän jälkeen todennäköisesti Tuntsan kairasta.
  - kesäkuussa 1.6.2023

   

 • Sadonkorjuun aikaan pääset kokemaan hillakuumeen ja saat laittaa hillaa ja mustikkaa suuhun niin paljon, kuin jaksat. Vien sut upeimmille soille, ja lähin on muuten 100m päässä Tunturituvasta! Itikkaa saattaa vielä olla jängillä, mutta kysehän on vain suojautumisesta. Tuntureilla ja avonaisemmassa luonnossa & hiekkaharjuilla olla rauhassa. Kurukylpylä kannattaa kokea mun kanssa! Tähtiä saa taas ihailla, kun hieman alkaa pimentyä. Revontuletkin alkavat leiskumaan. Yleensä niitä näkee Tunturituvan pihalta - jopa ikkunasta! Mitäs siihen sanot, joko varataan loma sulle? 
  - elokuussa 10.8.2023
  - elokuussa 24.8.2023
   

 • Ruska-aika - se värien loisto ja heku on niin lumoava, varmasti meistä jokainen on ihastellut ruskakuvia? Ja vaikka olisit kokenu sen aiemmin, niin varmasti lumoudut uudestaan! Keli kun keli, niin sää aivan varmasti hurmioidut. Se vaan on niin loistokasta! Puolukkaa ja sieniä piisaa. Revontulet leiskuu, kun tähtitaivas on kirkas ja ulottuu erämaan laidalle alas asti. Ehket ole ennen nähnyt linnunrataa? Mennäänkö revontuliretkelle? Tai luontojoogaamaan punaisen maaruskan keskelle?
  TÄLLAISEEN PARHAAN AJAN RUSKALOMAAN ON VAAN TÄÄ YKS MAHIS! JOTEN OOPPA NOPIA! Koska tää Sallan neito ei pysty olemaan poissa ruskasta ite, ja Tuntsan erämaat kutsuu mua. Ei voi muutakun mennä. Mua ei mitä luultavammin ennen tätä lomaa, tai sen jälkeen muuten nävy! Joten tartuppa tähän tilaisuuteen, kuin se olis viimeinen. Mahdollisuus varata 90-120 min hierontaan aika Tunturitupaan (klassinen, urheilu, faskiakäsittely, kuumakivihieronta jne.) tai myös osteopatiahoitoja. Kysy lisää!
  Tälle ruskalomalle otan maximissaan 6 henkilöä - paikkoja vartaan jo! Tarjolla on kimppakyyti Pyhännältä Sallatunturiin - kysy lisää!
  - VARAA TÄSTÄ PAIKKASI tälle ainutlaatuiselle hyvinvointilomalle: to 7 - ma 11.9.2023


Ilmoittautuminen on sitova - varaan tilat, tekijät, varusteet ja välineet jne.
Mahdollisen esteen tullessa voit myydä oman paikkasi - autan sinua, ja kerro heti, jos kohtaat hasteita, niin katsotaan, olisiko ketään "varasijalla".
Suosittelen matkavakuutusta. Tällöin matkavakuutus korvaa, jos sairastut äkillisesti tms. sekä jos Sinulle kävisi jotain yms.

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet - tule lumoutumaan!Huom! Olet todellakin tervetullut juuri sellaisena kuin olet - tälle lomalle voit saapua yksin, ja vaikka uupuneenakin. Haluan tarjota yksilöllisyyttä, ja siksi pidän ryhmän pienenä - pystyn huomioida sinut.

Ehkä tämä on juuri se, mitä eniten tarvitset juuri nyt?
Lämpimästi tervetuloa!
Lisää saa kysyä ehdottomasti.


 

Lämpimin ja lumoutuneinen terveisin,   

     Annika

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

P8080356.JPG

Uusien ihmisien pulppuavat jutut, Annikan maadoittava ja viisas olemus. Ensimmäistä kertaa vuosiin olen pystynyt hidastamaan. Hetken vain olemaan.

Hyvinvointiloman asiakas, alkukesä 2021

Tunturituvan hyvinvointilomat
bottom of page