top of page
202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-2.jpg

Y H T E Y S
- 24 h intensiiviretriitti -

202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-4.jpg

Luontojoogan ja tantran avulla tarjoamme

 

SYVÄSUKELLUKSEN  AUTENTTISEEN MINUUTEEN JA YHTEYTEEN

la 16 - su 17.12.2023

klo 13.00 - 13.00

+ sunnuntain jatkot:
vapaan sensuellin tanssin työpaja klo 15-17

 

& halutessasi voit saapua jo to-pe

KUUSAMOSSA - VILLA JÄKÄLÄNIEMESSÄ

Paratiisi luonnon helmassa - ikiaikaisten luonnonvoimien; veden ja tulen äärellä, metsän ja suon laidalla. 

TULE KOKEMAAN YHTEYS - itseesi ja ympärillesi

Oletko ehkä kadonnut itseltäsi? Kaiken alle?

Mietitkö rooleja, joita sinun PITÄISI olla?

Ehkä elät (liikaa!) muita varten?

Haluaisitko, että autamme laskemaan muurit ympäriltäsi?

Oletko valmis kuorimaan itseäsi kuin sipulia, ja löytämään etsimättä sen, mikä on jo Sinussa, IhaNainen?

Tule ottamaan selvää, kuka oletkaan juuri nyt <3

YHTEYS
- 24h intensiiviretriitin sisällöstä

Ensin muutama rivi Annikasta retriittien järjestäjänä.

Olen järjestänyt kymmeniä erilaisia retriittejä ihanille Naisille luonnon helmassa vuosien aikana. Tämä on yksi kutsumuksistani! Etenkin teemat luonto ja luskus - niiden yhdistäminen aitouteen, autenttisuuteen ja maanläheisyyteen. Asiakkaani sanovat, että olen synnynäinen retriittien pitäjä.  Minulla on taito huomioida ja koostaa kehollisia ja kokemuksellisia, todella speciaaleja, kokonaisuuksia. Yksi missioni retriittien järjestäjänä on tarjota ihmisille meidän oman upean Suomen luonnon avulla kokemuksia, joita ehkä moni lähtee etsimään ulkomailta, kuten minäkin aiemmin tein. Ennen kaikkea haluan auttaa Sinut lähemmäksi aitoa Sinua. Tälläkertaa erikoisosaajieni joukossa, taikatiimissäni, on mukana ihana tantraohjaaja Elisa. Yhdessä olemme enemmän, hyvät Naiset!

Pohjolan jumalattarilta Pohjolan jumalattarille

Lauantaina:

TANTRAPAJA - kuka minä olenkaan?


Intensiivinen, kiireetön ja syväluotaava 6h tantratyöpaja harjoituksin - teemana autenttinen minuus ja energia

 • AUTENTTINEN MINUUS
  Tantrapajassa etsitään autenttista itseä - meillä on paljon opittuja suojakuoria, erilaisia rooleja, sitä mitä meidän pitäisi  olla, tai oletuksia, mitä meidän pitäisi sanoa. Tantrapajassa tutkimme näiden muurien laskemista. Löydetään vastauksia siihen, kuka minä oikeasti olen kaiken tämän alla?

 • ENERGIA
  Tantrapajassa opitaan tutkiskellen, mitä energia on ja miten sitä itse kokee. Tantra on yhtäaikaa yhdistymistä omaan energiaasi ja yhteyttä kaiken kanssa. Koet, miten olet energiaa, energia kulkee Sinussa, olet yhteydessä kaikkeen ja kaikkiin.

KENELLE TANTRAPAJA SOPII?

Ihmiselle, joka haluaa pysähtyä. Ehkäpä haluat pysähtyä siihen, mitä haluat? Ehkä olet kyllästynyt olemaan jotain, mitä et ole? Esittämään jotain tai pyrkimään johonkin, joka tökkii ja ei resonoi. Ehkä koet pyristelyä elämässä, vääntämistä? Ehkä asiat tuntuvat raskailta.

 

Ihmiselle, joka haluaa syventää yhteyttä itsensä ja ympärilleen. Yhteyttä itseen ja toisiin voi aina syventää - emme ole koskaan perillä. Jokaisella työpajalla tai kurssilla aukeaa aina uusi kerros, jota voimme tutkia.

Välissä on ruokailu.

Päätämme hetken Elisan ja Annikan ohjaamaan rumpumatkaan.

Ilta jatkuu villiyrttisaunaan - tarjolla on saunapalaa ja hemmottelevia hoitoja.

Sunnuntaina

LUONTOJOOGAPAJA - miten ymmärrän ja huomioin kehoani?

Kehollinen, kohtaava ja yhteyttä vahvistava 2h luontojoogatyöpaja - teemana kehon kieli ja huomiointi

KEHON KIELI​ - alkukeskustelun jälkeen lähdemme samoilemaan lähiluontoon ja tekemään harjoituksia luonnossa ulkona. Kokonaisuus rakentuu sen mukaan, mitä luonto meille tarjoilee - jos keli on villi, VilliNaiset ottavat ilon irti siitä mitä mukavasti voivat, ja jatkamme harjoituksia sisällä tulien äärellä.  Kanssani olet turvassa ja kaikki tuntemukset ja tunteet (jotka ovat kehosi kieltä) saavat tilaa. Autan laskeutumaan itsesi äärelle lempeästi, jotta voit kuulla Sinut ja kehosi. ​​

 • AISTIEN METSÄKYLPY
  Luonnossa samoilun retki Villa Jäkäläniemen lähiluontoon (ei vaadi retkeilytaitoja, pysymme 400m säteellä). Salli aistiesi tuoda Sinut yhteen luonnon kanssa. Mitä kaikkea luonto voikaan Sinulle juuri nyt tarjoilla. Salli itsesi täyttyä. Huomata. Lumoutua. Saat kokea, miten luonto voimaannuttaa ja irtauttaa - miten helposti voitkaan auttaa itseäsi siirtymään hermostoa rauhoittavaan palautumisen tilaan. Tämä pieni retki vahivistaa luontoyhteyttäsi - kerron myös ihmisen luonnosta.

 • SUOKELLINTÄ - tunne turva, kannattelu ja kehosi
  Koe makuupussirentoutus suon laidalla. Makuupussirentoutus on yksi asiakkaideni keskuudessa suosituimpia harjoituksia. Keskellä pimeintä vuodenaikaa ohjaan Sinut valon ja lämmön matkalle, jossa saat vain sulaa rentoutumisen tilaan. Koet, miten helppoa rentoutuminen voikaan olla, kun päästät irti kaikesta tarpeettomasta ja laskeudut ihan vain tähän - lempeä ja rauhoittava ääneni ohjaa sinua. Maa kannattelee ja on turvanasi. Aina. Kuten kehosikin.  Saat taitoja rentoutumisen matkallesi arkeesi: mm. kehoskannaukseen, mielikuvamatkaan ja turvan kokemaan.

 • KOHTAA LUONTOSI - ihmisen luonto, itsesi, kehosi, toiset
  Kehollinen ja reflektoiva heimoNaisten 
  ohjaussessio: puhutko kehosi kanssa samaa kieltä? Miten ymmärtää kehoaan. Saat kysyä - tämä luontojoogapajan hetki on keskusteleva! Autan löytämään lempeän lujuuden itsesi ohjaamiseen ja tuntemaan yhteyden muihin samankaltaisiin Naisiin. Me ihmiset olemme laumaeläimiä. Tarvitsemme heimoamme. Sivuan myös aihetta, miten saada luonnosta voimaraoja? Puhumme siitä, miten luontoaan kunnoittaen eläminen tuo voimavaroja ja miten taas sitä vastaan elo johtaa taisteluun ja uuvuttaa.

KENELLE LUONTOJOOGAPAJA SOPII?

Ihmiselle, jonka kehoyhteys on ehkä kadoksissa tai hukassa. Sinulle, jonka keho meinaa huutaa, ja haluat ehkä ymmärtää helpommin, mitä kehosi Sinulta pyytää. Sinulle, joka olet väsynyt. Sinulle, joka kaipaat voimaantumista. Sinulle, joka haluat tuntea elinvoimasi. Sinulle, jolle rentoutuminen on haastavaa. Sinulle, joka ei muista, milloin on pysähtynyt itsensä ja omien tarpeidensa äärelle. Sinulle, joka haluat syvempää yhteyttä. Sinulle, joka haluat kokemuksellisuutta. Sinulle, joka haluat parantaa jaksamistasi. Sinulle, joka haluat saada hetken hengähtää. Sinulle, joka haluat olla yhteydessä kaikkein tärkeimpään - itseesi. Sinulle, joka haluat löytää tiesi (etsimättä enempää) takaisin kotiin - omaan kehoosi.

Luontojoogapaja on sunnuntaibrunssin jälkeen ja 24h intensiiviretriitin ohjelma päättyy tähän.

 

Jos haluat, voit jatkaa kanssani upean Miian ohjaamaan vapaan ja sensuellin tanssin työpajaan! Työpaja on kello 15-17. Välissä on taukoa.

Jos haluat pidemmän viipymisen, se on ehdottomasti mahdollista ja helppoa - kysy lisää mahdollisuudesta saapua jo torstaina tai perjantaina! Jos tarvitset kyytiä asemilta, onnistuu!

Sunnuntain jatkot:

VAPAAN SENSUELLIN TANSSIN TYÖPAJA - minkälainen Nainen minä olen?

Kehollinen, vapaan liikkeen ja vapaan tanssin työpaja, jossa pääset kokemaan syvää yhteyttä itseen ja naiseuteesi liikkeen avulla. Kesto 2h - sisältää loppukeskustelun. Tanssimme Villa Jäkäläniemen upeissa tiloissa tulien äärellä.

Vapaa tanssi (kuten vapaa liikekin) auttaa kehoa luopumaan ja päästämään irti tunteista/ stressistä/ jännityksestä. Vapaa tanssi auttaa vapautumaan! Tule ottamaan selvää, miten voit ilmentää Naiseuttasi. ​​

 • VAPAUS - olla mitä olet, liikkua miten liikut - Mian ohjaus on voimakkaan lempeää ja ohjaa Sinut sisäänpäin.

 • NAISEUS - millaista on liike, josta naiskehomme pitää. Millaista on tuntea itsensä vapaaksi. Hyväksyväksi. Sallivaksi. Rakkaudelliseksi. Ehjäksi, autenttiseksi, upeaksi ja ihanaisen kokoNaiseksi.

KENELLE VAPAAN SENSUELLIN TANSSIN TYÖPAJA SOPII?

Sinulle, joka haluat tutustua siihen, minkälainen Nainen olet juuri nyt.
 

Asiakkaan kokemus lokakuun retiiriltäni:
" M
iian ohjaama vapaa tanssi toi keholle kaivattua liikettä ja tanssi vei mukanaan myös henkilön, joka on tanssiessa yleensä epämukavuusalueella. Tanssi tuntui meditatiiviselta ja toi kehollista pystyvyyden tunnetta."

Vapaa sensuelli tanssi -työpaja on sunnuntaina kello 15-17.

Tarjolla on teetä ja harmoniaa.

 

Jos jatkat osallistumista retriitin perään, saat taukoilla täällä Villa Jäkäläniemen paratiisissa väliajan <3

Voit myös saapua hieman aiemmin, jos tulet vain tanssipajaan, jos paikkoja on vapaana myyntiajan jälkeen.

202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-1.jpg

Kehollisuuden ja kokemuksellisuuden lisäksi me elostellaan!

Kehon ja mielen kylpylä -ilta
VILLIYRTTI SAUNA
hemmottelua, jonka mukana ikiaikaisen naiseuden viisauksia Kalevalan naisilta

Kehon ja mielen ruokaa
HERKULLISET RUOAT
niin kehoa kuin mieltä huomioiden - monipuolisesti ja nautinnollisesti

IKIAISTEN NAISTEN VOIMAN AVULLA saunotaan pehmeissä löylyissä rantasaunalla villiyrttien kera.

Skoolataan paikallisella holittomalla kuohujuomalla.

Ollaan autuaasti ihanassa olossa ja ei välitetä muusta maailmasta yhtään mitään. Saat hemmottelevan luonnonhoidon ja runsaan saunapalan.
Saattaa tulla mahdollisuus avantoon ja poreisiin - turvallisuus huomioiden, eli pakkasukkoa kunnoittaen ja kuulostellen.

KEHOA JA MIELTÄ HUOMIOIVAA MAUKASTA JA MONIPUOLISTA RUOKAA. Olen hankkinut koulutuksen yliopistosta ravitsemukseen. Rakastan ruoan tekoa. Pääosin kokkailen paikallisista raaka-aineista (mm. kalaa tulee useimmiten ihan omastakin järvestä ja perunoita naapurista) ja satokauden mukaan, kasvispainotteisesti - tietenkään unohtamatta paikallisia juustoja, leipäjuustoa ja poroa. Minulla on myös hygieniapassi.

Jos suita on ruokittavana enemmän, enkä selviä enää etukäteisvalmisteluilla, palkaan apua paikallisista <3. LISÄÄ NAUTINTOA!

Erikoisosaajat auttamassa Sinua ja kehoasi

Annika Myllykoski

Autan Sinua ymmärtämään kehoasi ja sen viestejä, huomioimaan kehoasi. Ohjauksessani matkaat kaikkein tärkeimpään suuntaan, itseesi.

Ohjaan tiedolla, taidolla ja intuitiolla. Luen asiakkaita ja tilanteita erityisen herkästi. Kohtaan sydämellä.

Olen luontojoogaexpertti ja kehollisuuteen & palautumiseen erikoistunut liikunta-alan moniosaaja. Valmistun kesällä luontojoogaohjaajien ja luontovalmentajien opettajaksi.

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena, kuin olet!

Halauksin,

Annika

Annikasta voit lukea lisää etusivulta ja someen pääset tästä linkistä

202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-6.jpg

15% Off All Items

Annika Myllykoski

Elisa rumpu

15% Off All Items

Elisa Ylinampa

Elisa Ylinampa

Olen lempeän rakkaudellinen ohjaaja ja osaan saatella sinut yhteyteen itsesi ja muiden kanssa. Haluan auttaa sinua tuntemaan sisäisenvoimasi ja -turvasi, johon palaamalla voit aina saada tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi.

Tantra on tuonut elämääni keveyttä ja rohkeutta ilmaista ja toteuttaa itseäni määrätietoisesti, omaa sydämen ääntä kuunnellen.

Olen henkinen hyvinvointivalmentaja, Tantric Lifecoach ja lisäksi poronhoitaja sekä energiahoitaja.

 

Terkuin, 

Elisa 

Elisasta lisää: nettisivut tästä linkistä

Miia

15% Off All Items

Miia Hyypiö

Miia Hyypiö

Nainen minussa rakastelee elämää antaen sen lävistää itsensä täydellisesti. 

Ymmärrän siis jokaisen hetken olevan lahja ja siksi ainutkertaisuudessaan aina arvokas.

Pyrin antamaan ensin itselleni, jotta voin antaa myös muille, pyyteettömästi.

Nojaan olemiseen, jonka tilasta tapahtuva tekeminen on lopulta vaivattomampaa, tehokkaampaa sekä tarkoituksellisempaa.

Hyväksyn ja tunnen tunteet kokonaisvaltaisesti, koska tiedän sen olevan parhaaksi mielelle, sielulle sekä keholle.

Ylistän kauneutta ympärilläni ja tankkaan sitä itseeni jokaisella aistilla

Luotan suureen ihmeeseen ja siksi lepään sen kannateltavana.

Tiedän, että olen oman elämäni päähenkilö ja kannan siitä täten myös täyden vastuun.

Nainen minussa tuntee itseänsä ja tahtoo aina oppia lisää; hän ei pelkää katsoa omia varjojaan, sillä nainen minussa rakastaa niitäkin. Olenhan kokonainen.

- Miia

Miiasta lisää: instagramiin tästä linkistä

RETRIITISTÄ MUUTA TIETOA

OSALLISTUMINEN - ENNAKKOMYYNTI  ke 1 - to 9.11.23 (SULKEUTUNUT)

​Ilmoittautuminen on sitova - alempana lisää - lämpimästi tervetuloa! Varmista oma paikkasi ennakkomyynnistä heti, sillä paikkoja on tarjolla hyvin rajattu määrä, että kokemus on intensiivinen!!
 

 • Hinta tälle ihanalle  24h intensiiviretrtiitille on ennakkoilmottautumisten yhteydessä 222€ (norm. 244€)

 • Päiväohjelma ilman yöpymistä (jos haluat esim. yöpyä kotona - ohjelmassa on "tauko" klo 21-09) on 199€ (211€)

 • Sunnuntain jatkot retriitin perään kello 15-17 on 49€ (norm 59€)

Jos paikat täyttyvät, voit tulla jonoon ja toivoa universumilta lipun vapautumista!

MYYNTI RETRIITILLE ILMAN YÖPYMISTÄ TAI YÖPYMISEN KANSSA - 13.12.23 SAAKKA

Avaan myynnin jäljellä oleville paikoille 3.12 ja myynti sulkeutuu ke 13.12.23 tai kunnes paikat ovat täynnä.
 

Huom! Jos haluat tutustua meihin hieman vielä, kuuntele "YHTEYS" -live mun ja Elisan pitämänä instagramistani!

 • Hinta tälle ihanalle  24h intensiiviretrtiitille on:  244€

 • Päiväohjelma ilman yöpymistä (jos haluat esim. yöpyä kotona - ohjelmassa on "tauko" klo 21-09) on:  211€

 • Sunnuntain jatkot retriitin perään kello 15-17 ovat: 59€

RETRIITIN TYÖPAJAT irtomyynnissä 13.12.23 saakka tai kunnes paikat ovat täynnä:

 • Tantratyöpaja Naisille (pitkä, sisältää ruokailun): 133€

 • Luontojoogapaja Naisille: 99€ (jos jäät myös tansseihin, välissä tarjoilen teehetken!)

 • Sensuellin ja vapaan tanssin työpaja -jatkot Naisille: 66€ 

JÄLKIMYYNTI:  jos paikkoja jää vapaaksi, myymme irtolippuja pajoihin 14.12.23 - lisää tästä ja hinnoista tulee myöhemmin, jos tilanne on sellainen <3

MAKSU LIIKUNTAEDUILLA

Luontojoogat ja tanssin voi maksaa liikuntaeduilla.  Laita mulle eka ilmoviesti wapissa viesti ja varmista, että paikkoja on.
Löydät minut nimellä LUMO tila Oy (paikkana näkyy vielä Sallatunturi, mutta se olen mä ja mun yritys kyllä :D ).
Suorita maksu, laita kuitti mulle wapissa.

LASKUTUS

Laskutus yhdessä osassa, ellei muuta erikseen sovita.
Lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin 7 vrk sisällä ja erääntyy 14 vrk saapumisesta.

Ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ja lasku on maksettava. Varaan tilat, tarjoilut ja tekijät. Jos estyt tulemasta, voit myydä paikkasi ja autan toki sinua (tiedot alla). Hinnat sis. alv.

Jos haluat maksaa kahdessa osassa, on osamaksulisä 10€/ lasku. Kerro siitä ilmon yhteydessä.

MAHDOLLINEN ESTE
Jos estyt osallistumasta hyvinvointitapahtumaan, voit myydä lippusi tai kertoa siitä Annikalle, joka auttaa myymisessä. Voi olla, että joku on jonossa.


Jos Annika sairastuisi (mitä tapahtuu max 1 x vuodessa ja olin syyslomalla pienessä flunssassa eli tuskin uudelleen ihan heti) tai maailma jotenkin meinais räjähtää, muttei Villa Jäkäläniemi, niin Annikalle tulee luotettava ihana ja osaava tuuraaja, jonka Annika on perehdyttänyt lempeän jämäkästi. Jos joku muu sairastuu, sama homma. Tapahtuma järjestetään <3! ME EI MALTETA OOTTAA TÄTÄ!!!!! Ehket sääkään??!!!

ILMOITTAUTUMINEN

on sitova - varaamme ajan, tilan, tekijät ja muut palvelut (tarjoilut yms.. Alla ohjeet, jos tulee este.

Laita wapissa viesti Annikalle:
0405473085 ja kerro viestissä: nimesi, osoitteesi, e-mailisi (puh numero josta tavoittaa) sekä toiveet/ mitä haluat jakaa/ mitä on tarpeen jakaa - esim. erikoisruokavalio.

 

Saat noin viikkoa ennen retriittiä infon & pienen pakkauslistan avuksesi <3.

 

OSALLISTUJAMÄÄRÄ
on rajattu, jotta voimme tarjoa intiimin ja turvallisen, kohtaavan, kokemuksen Sinulle.
Kokonaisuudessaan tapahtumaan otetaan maximissaan 6 ihaNaista. (Yöpymispaikkojen määrästä alla lisää).
Paikat myydään varausjärjestyksessä.

MUUTA OLEELLISTA

 

Jos tulet yöpymään:
KAMMARISTA pirtin vierestä löytyy ihastuttava ja autenttinen hirsiseinäinen huone, jossa on ikkuna järvelle ja erilliset sängyt.
Jos on kova kysyntä, mietitään levitettäviä petipaikkoja tms. ja sovitaan asioista, huomioin sen hinnassa toki <3

Saapuminen Kuusamoon Kurkijärvelle:
kimppkyydillä tai julkisilla (juna/bussi/lentokenttä), jolloin voimme järjestää kimppakyydin asemalta.

Jos haluat, voit tulla luokseni Villa Jäkäläniemeen aikaisemmin <3
Kysy lisää mahdollisuudesta!

Instagramista löydät tästä linkistä lisää kuvia paikastani.

SAA KYSYÄ LISÄÄ matalalla kynnyksellä, jos jokin mietityttää!

Ja meitä kaikkia kolmea upeaa naisellista Villiä ja vapaata VoimaNaista saa tulla moikkaamaan instassa ja missä vaan kohdataankin!

Sydämellä,
  Annika

Asiakkaiden kokemuksia

"Oma kupla. Sallivuus. Rehellisyys itseä ja muita kohtaan. Riisuutuminen kaikesta ulkoisesta hälinästä ja rooleista. Päästä todella kosketuksiin itsen kanssa Annikan hellässä ja huomioivassa sekä vahvistavassa ohjauksessa.

Elostelimme, nautiskelimme ja ELIMME  <3.

Mielettömiä uusia kokemuksia ja elämyksiä porojoogan, tulistelun, rumpurentoutuksen ja monen muun parissa. Sanat ei riitä edes niitä sanomaan. Kiitos! Ihana oot sie! <3 "

Varaa paikkasi wa-viestillä 0405473085 tai laita ig:ssä YV! <3

 • Facebook
 • Instagram
202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-1.jpg

Laavukuvat  Annikasta Sallatunturin juurella & joogakuvat Annikasta mättäällä: luottovalokuvaajani Mikaela Creutz.

Muut maisemakuvat yms. Annikan omia. Elisan ja Miian kuvat ovat heidän omia.

bottom of page