top of page
Priva retriitti kansi.jpg
PA252431.jpg

IKIAIKAISTA NAISEUTTA
LUONNOSTA LUMOUTUMISTA
TUNTUR
EISTA ELINVOIMAA

- Tule löytämään ja tuntemaan

YHTEYS ITSEESI JA YMPÄRILLESI

Itsen löytämistä meditaatiohetkien & luontojoogan, pohdinnan, olemisen väljyyden ja Sallan luonnon rauhan avulla. Nautiskellen.

Tule kokemukselliselle ja intuitiiviselle retriitille lumoutumaan. Löydä sisäinen villi ja vapaa LUMOava naiseutesi.

Vahvistetaan yhteyttä syvempään minuuteesi ja luontoosi. Luontoosi ihmisenä, naisena ja luontoosi ympärilläsi.

Intensiiviinen retriitti on juuri niin pitkä, kuin Sinulle on mahdollista, tule 7-14 vuorokaudeksi kanssani Tunturitupaan. Saat suloisen yläkerran käyttöösi.

Mahdollisuus myös yöretkelle tai syvempään erämaavaellukseen - kysy lisää!

Intensiiviretriitillä autan Sinut lähemmäksi itseäsi. Yhteyteen kehosi ja mielesi kanssa. Kuulemaan sisäisen äänesi ja vahvistamaan intuitiotasi.

Keskityn erikoisammattiosaamisen ja kohtaamisen taidollani tuomaan Sinulle sitä, mitä juuri nyt tarvitset.

HUOM! helmikuun tarjous: alennus - 20% (jäljellä 2)

Kuuletko kutsun?

Sallan puhdas, hiljainen ja kaunis luonto, erämaan äärettömyys - se saa tunteen aikaan, että aivan kaikki on mahdollista. Koska aivan kaikki on tässä ja nyt. Aika tuntuu seisahtuvan. On tilaa - omille ajatuksille, tarpeille, olemiselle, tälle hetkelle. Sille, mitä tarvitset juuri nyt. Kaikki maailman aika on meillä tässä ja nyt.

Minun kohtaava ja salliva ohjaamisen taito on vuosien erikoisammattiosaamisen kehittämisen ja elämälle antautumisen tulos. Olen entinen suorittaja ja uupuja, nykyinen rauhaa rakastava villinä ja vapaana tuntureista nautiskeleva Sallan neito. Palautumiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin erikoistunut liikunta-alan ammattilainen, luontovalmentaja, luontojoogaohjaaja ja urheiluravitsemuksen asiantuntija + paljon muuta. Valmentajana vahvuuksiani ovat asiakkaan tarpeen tunnistaminen ja yksilöllinen & kokonaisvaltainen syvempi valmennusote, jossa on myös yllätyksellisyyttä. Minulla on tilaa intuitiiviselle valmennusotteelle ja elämälle.

Uskon, että ihmiset löytävät luokseni syystä, juuri oikeaan aikaan. Kuuletko tuntureiden ja rauhan kutsun? Kuuletko sydämesi ja sielusi kutsun?

Intensiivinen priva retriitti johdattaa Sinut itsesi luokse

Aamuisin

Päivisin

Tunturituvan aamiaisbrunssi on saanut valtavasti kehuja! Loihdin tuvan keittiössä tuoretta leipää ja tarjoilen itse & äitini keräämiäni luonnon antimia suoraan Lapin luonnosta. Haluatko nauttia aamiaisesti Tunturituvassa vai pakataanko kamat reppuun ja mennään kairaan aamupalalle tunturinäkymällä? Tai aloittaa aamun nautiskellen villiyrtti day spa:n luonnonhoidoista?

Tehdään päiväretkiä lähiluontooni - tuntureille, laavuille, tulille, vesistöjen äärelle - sinne mihin sielusi halajaa ja sinne, missä sydämesi aukeaa.

Lähistöltäni löytyy 3 tunturia helpolla saatavuudella ja erämaat aukeavat, kun ovaa Tunturituvan oven. Vietetään aikaa luonnossa, ollaan ja viipyillään. Nautitaan. Meditoiden, pohdiskellen, vapautuen ja ollen. Minulta löytyy riiparit, lumikengät, sup-laudat yms. Aikalailla kaikki, mitä voit tarvita. Tuo mukana itsesi ja mukavaa vaatetusta. Ehkäpä oma makuupussi rentoutumisen ja olemisen hetkiä & viipyilyjä varten.

Iltaisin

Saat omaa aikaa. Olemiselle, lukemiselle, saunomiselle, ihan mille Sinä haluat ja tarvitset. Valoa alkaa olla kellon ympäri - jos haluat, voisimmehan lähteä jokupäivä vasta iltaretkelle, nukkua pitkään ja lepäillä aamu (tai jos sun tarttee tehdä etätöitä joku päivä?), ja suunnata sitten laskevan auringon pehmeitä sävyja ihastelemaan iltamyöhään makuupussien ja eväiden kanssa. Ai että!

Kenelle?

~ Sinulle, joka haluat löytää takaisin sen kaikista tärkeimmän, itsesi luokse.

~ Sinulle, joka haluat tutustua luontoosi, naiseuteesi, Kalevalan naisten auttamana, ikiaisiin naisuden voiman ja perinteisiin kietoutuen.

~ Sinulle, joka haluat tuntea elinvoiman ja luonnon tarjoamat kokemukset.

Onko jotain "vaatimuksia"?

Kunhan hommaat ittes ja mukavat luonnossa olemiseen soveltuvat vaatteet paikan päälle, ja makuupussi rentoutumisen hetkiä varten, ni oikeestaan muulla ei oo väliliä. Matkavakuutus on tärkeä olla. Muuta et varmaanaakaan sitten tarvii? Jos tarttet, hommataan. Tuon kyliltä valmiiksi mitä tarttet, tai jos haluat testailla tunturisuksia tai liukulumikenkiä, hommatan edullisesti vuokralle ne rinteiltä.

Minä olen avoin ja salliva valmentaja, joka huomioi luottamuksella ja kunnoituksella tämän hetken tilanteesi. Luokseni voit tulla juuri sellaisena kuin olet <3 

Voisitko ajatella, että halutessasi voisit nyt "vain" heittäytyä ja ehkäpä lumoutua? Annikan ja Sallatuntureiden, ja jonkin elämää ja meitä suuremman johdateltavaksi?

Sun ei tarvii jaksaa. Sä saatat alkaa jaksamaan. Mä ja luonto autetaan sua.

Sun ei tarvii olla jossain tietyssä kunnossa. Mä ammattilaisena huolehdin siitä, että matkat ja tauot ja KAIKKI on sulle sopivaa, ja ohjaan sut auttamaan mua siinä - autan sua kuulemaan ja huomioimaan sun kehoa ja mieltä fiksusti. Niin, että sekä keho ja mieli saa ja voimaantuu. Koko sinä, sielua ja sisintä myöten.

Entäs sisältö ja hinta?

Sisältää:

  • mun ohjauksen ja palvelut ~8h/ vrk räätälöitynä sun tarpeeseen

  • täysihoidon (aamiainen, lounas ja illallinen - snäkit retkille tai tuvalla & iltapalaa löytyy!) -> ruokailu on herkullista kasvipainotteista, luonnon antimia, lähiruokaa ja riistaa hyödyntäen luontoystävällistä.

Hinta:

  • 7 vrk retriitti helmikuussa varattuna 1519,20 € (ovh 1899 €) Tunturituvassani | voit maksaa osan liikuntaeduilla | mahdollisuus maksaa joustavalla osamaksulla, jopa 5 erässä kuluitta!

  • lisävuorokaudet helmikuussa varattuna 199,20 €/ vrk (ovh 249 € / vrk)

  • Kysy erämaaöitä: hinta alk. + 40€/ yö
     

HELMIKUUN TARJOUS - 20% alennus priva retriitistä!
-> Tilaa löytyy huhtikuussa vko 14/16 ja syys
kuuussa vko 36/38 - jäljellä 2 kpl.
 

Asiakkaiden kokemaa ja kertomaa

"Hyvinvointiloma oli kokonaisuutena ihanan holistinen ja sisälsi paljon eri elementtejä oman hyvinvoinnin tueksi. Luontojoogahetket, reflektiot yhdessä Annikan kanssa ja itsekseen, day spa, saunominen ja kevyt kylmäaltistus sekä ulkoilu Lapin luonnossa tarjosivat kokonaisvaltaisen elämyksen joka todella rauhoitti kehon ja maadoitti tähän hetkeen."

Ota yhteyttä

Priva retriitti kansi.jpg

Sovitaan soittoaika ja jutellaan Sun toiveesta ja tarpeesta.

Räätälöidään Sulle juuri sellainen retriitti, mitä kaipaat ja tarvitset.

Laita wapissa viestiä 0405473085 ja sovitaan puhelu!

- Annika

bottom of page