top of page

RENTOUDEN RETRIITTI
- lumoava ruska -

to-ma, 7-11.9.23
Villa Jäkäläniemi, Kuusamo

IMG_3014.HEIC
IMG_3053.HEIC
P9191710.JPG

Tule rentoutumaan hyvinvointilomalle Villa Jäkäläniemeen Kuusamoon pidennetylle viikonlopulle to-ma 7-11.9.23.

 

Täällä luonto on lähellä ja tarjoilee sen, mitä ihmisen luonto tarvitsee

mahdollistaakseen levollisuuden kehomielelle ja täyttymyksen sydämmelle.

Tähän aikaan vuodesta ruska alkaa loistamaan!

Villa Jäkäläniemen suot alkavat hohtaa punasävyjään ja järveä reunustavat puut vaihtavat juhlavan värikkäät oranssit ja punaiset syysasut yllensä.

Päivät voivat olla ihanan lämpimiä, yöllä alkaa olla pimeää ja tähtitaivaat loistavat. Taivaan ollessa selkeä ja lapin haltijoiden suopeita, näemme pohjolan taivaan halki ulottuvat revontulet, jotka peilaavat järvestä vielä lisää tätä lumoavaa kauneutta.

Mahdollisuus tunturiretkeen esim. Rukan suuntaan Annikan spessu paikoille tai Riisitunturiin, jos nyt joku haluaa Villa Jäkäläniemestä poistua ;D Kun tämä on aivan paratiisi!

Rentouden retriitti

LÄSNÄOLOA

Tule tuntemaan, miten kehomielesi osaakin olla levollisena läsnä juuri tässä hetkessä. Tiedätkö, sekin on taito, joka on jo Sinussa.

 

Tule, niin näytän Sinulle yhdessä luonnon kanssa, miten löydät takaisin itsesi luokse - sen kaikista tärkeimmän.

Vapaudu ja irtaudu, jotta voit täyttyä siitä, mitä juuri nyt tarvitset.

Tunne, miten tulet lähemmäksi oman sydämesi ääntä.

Lumoudu luonnosta, joka täällä on - autan Sinua tuntemaan luonnon ja luontoyhteyden. Luonto auttaa kohtaamaan ja sallimaan <3 Pysähtyminen täällä kanssani on helpompaa.

LUONTOSI

Luonnossa samoilua, oleilua, lumoutumista -  ohjattuna ja itseksesi tai muiden samanhenkisten kanssa

 

Autan Sinut lähemmäksi luontoasi - aamut alkavat luontojoogasessioillani, joissa autan luonnollisin keinoin Sinua vapautumaan turhasta ja olemaan yhteydessä todelliseen aitoon luontoosi.

Tule ottamaan selvää, mitä Sinä tarvitset juuri nyt.

ELOSTELUA

Rantasaunan pehmeät löylyt, pulahtelut järveen - Villa Jäläläniemen omala laiturilta vai priva hiekkarannalta suon laidalta ja kallion viereltä?

Annikan itse keräämät ja valmistamat luonnohoidot, jotka hellivät sekä kehoa, että sielua.

Maukkaat Annikan spessu ruokailuhetket - kauniit kattaukset upeissa paikoissa ja paikallisuus & luonto huomioitu!

Koska olen nyt löytänyt etsimättä unelmieni kodin ja paikan, tilaan tänne myös poreammeen!

RENTOUTUMISTA

Jos stressitila jatkuu pitkään, voi tuntua mahdottomalta rentoutua. Jotta kehomieli voi rentoutua, se tarvitsee opettelua - ikäänkuin uudelleen ohjelmointia. Elämä saattaa olla vaivihkaa luisunut suorittamisen ja kiirehtimisen polulle.

Autan Sinua löytämään rentouden, jos olet hetkellisesti unohtanut tämän taidon.

Meidän tarvitsee erottaa jännittyneisyys - sitä kautta voimme lähteä tutustumaan tietoiseen liikkeesen ja sen avulla taas voimme käynnistää välittömästi palautumisen.

Ohjaan sinua keskittymään oleelliseen ja jätäämään pois suorittamisen.

Ohjaan myös makuupussirentoutushetken, joka on yksi suosituimpia rentoutusharjoituksia asiakkaideni keskuudessa. Yksi mun spessu taito, josta saan paljon kehuja, ja kuulemma mieli rentoutuu näissä aivan kuin itsekseen, eikä tekisi mieli nousta. Sallittakoon sekin - viipyily. Meillä on aikaa sille!

MAADOITTUMISTA

"Kaikki mikä maadoittaa, palauttaa" - kertoi vireystilavalmentaja, psykologi, traumapsykoterapeutti Hanna Markuksela haastatellessani häntä työtäni ja kirjaani varten.

Tarjoan Sinulle luontojoogan avulla maadoittumisen keinoja, jotka voit kantaa mukanasi arkeesi.

AIVORAUHAA

Tule tarjoamaan aivoillesi palauttavia virikkeitä: ohjaan aistimaan luontoa, vapautumaan ja irtautumaan, täyttymään.

Pidän myös pienen kehollisen ohjaussession aiheesta - materiaali suunniteltu yhdessä kirjaani ja työtäni varten ylikuormitustilojen tutkijan ja stressiin erikoistuneen urheilulääkäri Arja Uusitalon kanssa.

IMG_2967.HEIC
IMG_2994.HEIC
IMG_2988.HEIC

Lämpimästi tervetuloa syksyn 2023 tällähetkellä ainoalle parhaimman ruskan ajan hyvinvointilomalle! Tervetuloa tutustumaan minuun, jonka seura on kuulemma iloista ja innostavaa & rauhaa huokuvaa ja muihin ihaniin samanhenkisiin ihmisiin. Kuuletko kutsun?

Hinta 499€ (osamaksu mahdollisuus!).

Hinta sisältää ohjaussessiot 1-3 x / pvä: luontojooga, luontohetkiretki, pohdinta/tieto sessio), saat myös täysihoidon upeassa Villa Jäkäläniemessä. (Lue alempaa lisää päivän ohjelman suunnista).

 

* Kuusamoon pääset joko kimppakyydillä (KYSY) tai itse ajaen tai lentäen finnairilla tai yöunalla Kemijärvelle, josta jatkuu yhdysbussi.

Jos kaipailet kyytiä Villa Jäkäläniemeen, kerrothan :)

* Majoittuminen Villa Jäkäläniemessä:
-  RIIHI: perinteisestä ja kauniista hirsirakenteisesta riihestä (riihi on muuten ollut yksi entisaikojen pyhistä paikoista), on kauniit näkymät järvelle - sieltä löytyy oikein mukavat 1 hlö sängyt (2kpl) ja suloinen sisustus! Henki on rauhoittava ja tunnelma suloinen.

- KAMARI: perinteinen kammari päärakennuksessa, jossa on kaksi erillistä nukkumapaikkaa ja kaunis järvinäköala. Kamari on hiljainen, tunnelma on seesteinen.

- GLAMPING TELTTA: suuressa luksusteltassa on ihana nukkua! Kauniit valot, luksuspatja. Tänne mahtuu nukkumaan yksi tai ystävykset.

 

* Lisähintaan majoittuminen onnistuu sopimuksen mukaan yksikseenkin - kysy!

* Päiväohjelma muokkautuu toiveiden ja kelin mukaan, säilyttäen aina väljyyden ja intuition :)

Tulopäivä (torstai) alkaa klo 14.00. Saapumisen & tervetulomaljan & asettumisen jälkeen ajetaan kierrokset alas Annikan ohjaamalla harjoituksella. Lähtöpäivänä (lauantai) kiitollisuusjooga & brunssi - lopetus kello 12.00.

Jos saavut esim. yöjunalla tai koneella, kerrothan, jos toivoisit saapumista/ lähtemistä muina aikoina. Mahdollisuuksien mukaan voit kysyä myös lisä-öitä. Esim, jos haluat saapua aiemmin laskeutuaksesi tai viipyä myöhempään.

Perus päiväohjelma esim.
- aamujooga yhdeksän maissa tai vähän jälkeen

- aamupala - katettu pirttiin ja saa syödä missä haluaa, esim. laiturilla, terassilla, pirtissä...

- vapaata oleskelua

- luonnossa samoilua yhdessä ja erikseen, ohjattuna ja itsen kanssa

- lounas

- vapaata oleskelua

- pieni ohjausessio

- illallinen ja rantasauna & poreilut

- vapaata oleskelua ja levolle laskeutuminen

* Lähöä edeltävänä iltana ohjaussessio on reflektoiva, jotta saatte kotiin viemisinä arkeen voimaantumista.

VARAUS on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Oma matkavakuutus/ tapaturmavakuutus).

Ilmoittaudu lähettämällä nimesi, osoitteesi ja sähköpostisi maililla  Annikalle: annika.myllykoski@outlook.com

ILMO auki ti 22.8 klo 12:00 saakka tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä - varaa asap omasi, osa myyty jo ja otan vain max 4!

P.s jos haluat maksaa erissä, onnistuu, osamaksulaskutuslisä +5e/ lasku ja hyvinvointiloma tulee maksaa viimeistään saapuessa. Voit maksaa ohjaukset liikuntaeduilla! Kirjoita tästä ilmon yhteydessä.

KYSY! Jos on kysyttävää - laita mulle instassa yv ja kerro, miten voisin auttaa sua <3

Otan hyvinvointilomalle tähän maksimissaan 4 osallistujaa - jotta saatte henkilökohtaista ohjausta ja läsnäoloa, ja runsaasti tilaa sille, mikä nousee juuri nyt esiin, ja mun spessu osaamista ja rauhaa ja iloa huokuvaa läsnäoloa!

YKSI PAIKKA ON JO MYYTY AIKAA SITTEN! Tarjolla myös kimppakyyti Pyhäntä - Kuusamo välille.

Toinen paikka varattu - jäljellä siis enää kaksi paikkaa, oisko yks sun?

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena, kuin tällä hetkellä olet! 

- Annika

UKK

Tarvitseeko olla kokenut luonnossa liikkuja?
- Ei tarvitse - täällä luonto on aivan lähellä, opastan ja autan Sinua, liikumme ja olemme Villa Jäkäläniemen 4 ha tontilla, josta löytyy järvenrantaa, kalliota, hiekkarantaa, turvallista suoaluetta ja suon laitoja ja metsää, pieniä suloisia polkuja, joita porot ja minä käytetään. Jos halutaa, erikseen on mahdollista sopia tunturiretkihetkestä/ tunturijoogasta tms.

(olen luontovalmentaja liikunta-alan ammattilaisen koulutuksen lisäksi ja rakastan kaikkea, joka liittyy luontoon - vietän siellä suurimman osan vapaa-ajastani - ja työstäni :) )

Tarvtiseeko varautua jotenkin vaatteilla/ kamppeilla?

- Perus mukava ja mieluisa vaatetus riittää - et tarvii edes uikkaria, täällä saa rantasaunoa ja uida omalta laiturilta tai hiekkarannalta aivan alasti, jos haluaa. Ihan perus collarit tai tuulihousut riittää tässä syysretriitissä. Ehkä tuulitakki? Laitan myös pakkauslistan mukaan <3 Multa saa lainata esim. makuupussia, jos haluaa makuupussirentoutukseen <3 Ja kaikkee muutaki voi kysyä. Niin, ja lenkkarit ois hyvät, mut paljain jaloinkin ja villasukat mukana pärjää! Tätä varten erikseen ei kannata tuhlailla osteluun rahojaan tai luontoa. Mun ohajus on aina sellaista, ettei erikoisempiä välineitä tarvita - luonnollista!

P8080356.JPG

Olen oppinut valtavasti retkeilystä, hetkeen pysähtymisestä, itsensä kuuntelusta jne. Tämä oli kaikin tavoin eheyttävä ja voimaannuttava kokemus. Annikan kaltainen valmentaja tulisi kaikilla olla - asiantuntija, lämmin, helposti lähestyttävä, luotetava, sydämmellinen, kuunteleva, aistiva, hyvä ruoantekijä, monipuolinen, kokonaisuuden huomioiva <3.

Hyvinvointiloman asiakas, kevät 2023

bottom of page