top of page
202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-1.jpg

LUONTOJOOGARETRIITIT

KEHOLLISUUS - KOKEMUKSELLISUUS - PALAUTUMINEN

Tarjoan sydämellisimmät ja kokemuksellisimmat hyvinvointiretriitit yli 11 vuoden ajan rakentuneella erikoisosaamisellani. Olen auttanut tuhansia ihmisiä kohti syvempää kehoyhteyttä ja aitoa kestävää hyvinvointia.

Järjestin kymmeniä retriittejä pelkästään edellisen vuoden aikana. Olen hionut retriittien sisällöt aivan timanttisiksi kokonaisuuksiksi vahvan ammattitaitoni, sydämeni ja sieluni avulla.

Ihanien, upeiden asiakkaideni, heidän kokemuksellisuuden, jakamisen ja referenssien avulla olen kehittänyt sisällöt innostaviksi ja käytännönläheisiksi, tarjoten lumoavien kokemusten, kehollisuuden & yhteyden lisäksi

luontoa ja luksusta.

Luontojoogaretriittini ovat joko muutamien tuntien mittaisia miniretriittejä, 24h intensiiviretriittejä tai 4 vrk kestäviä hyvinvointilomia. Sopimuksen mukaan myös pidemmät onnistuvat.

Järjestän säännöllisesti retriittejä yksityisille henkilöille, yhdistyksille ja yrityksille Kuusamossa Kurkijärvellä Villa Jäkäläniemessä, Koillismaalla ja Pyhännällä Ahvenjärvellä. Minua voi tilata järjestämään retiitin mihin vaan.

Käytän erikoisosaajieni joukkoa apunani joillakin retriiteillä, taikatiimiistäni voit kysyä lisää minulta.

Annikasta retriittien järjestäjänä

Pelkästään edellisen vuoden aikana olen järjestänyt kymmeniä erilaisia retriittejä ihanille Naisille ja työyhteisöille luonnon helmassa. Tämä on yksi kutsumukseni!

Olen poiminut retriittieni sisältöön sen, mitä osaan parhaiten - ammattitaidolla kohtaamisen ja intuitiivisen tutkittuun tietoon pohjautuvan valmentamisen, jossa on tilaa kehon tarpeiden tunnistamiselle ja huomioimiselle - Sinulle.

 

Ensimmäiset hyvinvointiin liittyvät leirini olen ohjannut vuonna 2008. Asiakkaani sanovat, että olen synnynäinen retriittien pitäjä. Kuusamossa järjestin ensimmäisen tämän teemaisen hyvinvointiloman LUONTOA JA LUKSUSTA nimellä vuonna 2020.

Olen päivittänyt ja kehittänyt osaamistani tutkittuun tietoon pohjautuvilla täydennyskoulutuksilla sekä intuitiivisen ja kokemuksellisen valmentamisen opeilla.

Ensi kesänä minusta tulee luontojoogaohjaajien opettaja ja luontovalmentajien opettaja. Sitten olen saavuttanut ammattiosaamisen, josta olen haaveillut 20 vuotta.

Koko tämän ajan minua on ohjannut halu vaikuttaa ihmisiin pintaa syvemmältä - olen edennyt kampaajasta personal traineriksi, siirtynyt yksilövalmennuksesta ja etäverkkokursseista auttamaan ja vaikuttamaan laajemmin & kohtaavammin. Nyt ohjaan pääosin pienryhmiä, yhdistyksiä ja yrityksiä.


Yksi missioni luontojoogaretriittien järjestäjänä on tarjota ihmisille meidän oman upean Suomen luonnon avulla kokemuksia, joita ehkä moni lähtee etsimään ulkomailta. Kuten minäkin aiemmin tein. Olen löytänyt paikkani sydänjuuriltani täältä Kuusamosta Etelä-Suomen ja Etelä-Europan kautta.

 Ennen kaikkea haluan auttaa ihmisiä lähemmäksi omaa kehoaan ja sen ymmärrystä, aitoa itseään, ja lähemmäs ihmisen luontoa.

Tarjoan tutkittuun tietoon pohjautuvaa ohjausta, voimaantumista ja elinvoimaa luonnon helmassa, ja käytännöllisiä ja innostavia keinoja, joista saa keinoja oman arjen hyvinvointia tukemaan.

KYSY RETRIITTI TARJOUSTA
- mitä voisin tarjota teille?

0405473085/ Annika - laita viestiä wapissa, niin sovitaan konsultointipalaveri!

Myös maililla annika.myllykoski(at)outlook.com tavoittaa.

bottom of page