top of page

Kehollisia keinoja videoillani

vahvista kehoyhteyttä ja läsnäolon kokemaa

Erikoisosaamiseni avulla vahvistatetaan yhteyttä omaan kehoon ja tähän hetkeen.

 Se, mikä rauhoittaa kehoa, rauhoittaa myös mieltä - yhteys kehon ja mielen välillä pelaa molempiin suuntiin. Sopivan liikkeen avulla ja oikealla annostelulla voimme esim. säädellä stressiä, käynnistää palautumisen ja muuttaa vireystilaa. Luonto auttaa meitä: jo pelkkä luontovideoiden katselu lievittä stressiä, laskee sydämen lyöntitiheyttä ja verenpainetta.

Minulta saa tilattua luontojoogavideoita joko omaan tai yrityksen/ yhdistyksen tarpeisiin ja ohjauksia etänä, kuten luontojoogaa (tästä voit lukea lisää) & kehollisia työpajoja ja luentoja.

Alempaa löydät ilmaisen videon harjoituksineen ja lisää infoa.

A

Luontojoogan ja erikoisosaamiseni avulla kehollisia harjoituksia luonnossa - ole hyvä

3 kehollista keinoa stressin purkamiseen - 8 min video

OHITUSKAISTA -  2 vaihtoehtoa - valitse se kumpi tuntuu helpommalta <3

Jos voimavarat ovat hyvin vähäiset, tarjoan ohituskaistat avuksi - ja lähetän myötätuntoa.

Muistathan, että myös silloin, kun kaikki on hyvin, on tärkeää vaalia kehoyhteyttä ja palautumista, siten ennaltaehkäiset uupumista ja pidät huolta kaikkein tärkeimmästä - itsestäsi.

Laita nauha pyörimään ja testaa ekaa liikettä TAI katso vain maisemaa Rukatunturille.

VIDEOSTA - salli sen tapahtua, mikä on tapahtuakseen. 
Voit luottaa siihen, että se mikä on tapahtuakseen, tapahtuu kyllä. Nämä harjoitukset ovat niin tehokkaita, että sä saat vaan sallia, sun  ei tarvitse edes yri
ttää. Kehosi osaa kyllä avullani <3

HARJOITUKSISTA - keinoja erilaisiin tilanteisiin, joilla voit purkaa kehostasi stressiä, jännitystä ja ahdistusta. Kokeile ja tunnustele, mikä vois sopia sulle arkeen käytettäväksi.

1. Tietoinen jännitys, jota seuraa kehossasi luonnollinen rentoutumisen reaktio - erittäin tehokas! Päättyy pieneen rentoutumisen hetkeen.

2. Maadoittuminen käynnistää palautumisen välittömästi. Sopii pieneen tilaan! Vahvistaa turvan tunnetta.

3. Vapaalla liikkeellä jännityksen purkua ja voimaantumista luonnosta; myrskystä ja puusta! Mitä kehosi haluaakaan juuri nyt tuottaa? Hetki päättyy kehosi luonnollisuutta kunnoittaen vahvistaen elossa olon ja läsnäolon kokemaa.

JÄLKEENPÄIN - tule ihmeessä moikkaamaan instassa ja pistä viestiä, miltä tuntu! Mua saa tägäillä - on ihanaa nähdä ja kuulla, miten mun ohjaus ja luonto koetaan!

Yritysasiakkaani, Hanna Markukselan,
palaute luontojoogavideoistani

Hanna Markuksela

- psykologi,
traumapsykoterapeutti, 
vireystilan asiantuntija, kouluttaja ja valmentaja

"Tarjoan yrityksille ja yksilöille kokonaisvaltaisia palveluita hermoston vireystilan säätelemiseen. Tämän kokonaisuuden olennainen osa on liikunta sekä liikkeen avulla käynnistettävä palautuminen. Tilasin Annikalta verkkokursseilleni luontojoogavideoita sekä kehoa avaavia helppoja, nopeita harjoituksia, sillä haluan taata jokaisen videon laadun ja arvostan suuresti Annikan monipuolista osaamista ja ohjaustyyliä. Annikan tekemissä videoissa on liikkeitä, joita moni ei ole koskaan ennen nähnyt ja liikkeiden tekeminen on turvallista ja helppoa. Muuttuneen olon aistii samantien, kun on tehnyt treenin. Annika on tuonut suunnattomasti lisäarvoa yritykseni tarjontaan ja olen nauttinut Annikan kanssa työskentelystä. Vuorovaikutus Annikan kanssa on mutkatonta ja hän kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveet. Yhteistyömme jatkuu."

YRITTÄJÄ

- täällä on liikunta-alan moniosaaja käytössäsi!

Avullani tarjoat kehollisia lempeän liikkeen hetkiä ja tuot lisäarvoa.

Laita minulle viestiä, niin lähetän Sinulle esitteen ja aletaan idoida lisää,

miten voisin tuoda lisäarvoa yrityksellesi.

- Haluaisitko tarjota luontojoogavideon työntekijöillesi esimerkiksi mikrotauolle? Tehostaa palautumista työpäivän aikana? Ennaltaehkäistä sairauspoissaoloja? Erikoisosaamiseni avulla se on mahdollista! Huomioin niin erilaisten kehojen ja alojen tarpeet, tuki- ja liikuntaelimet, hermoston kuin sen, että liikkuminen olisi mutkatonta ja helppoa, hyvää tuovaa. Teidän tarpeisiinne soveltuvaa.

- Voisitko täydentää palveluitasi ja tuoda enemmän arvoa ja sisältöä asiakkaillesi erikoisosaamisen ja luontojoogavideoideni avulla, kuten Hanna Markuksela tekee? Ota yhteyttä niin ideoidaan lisää!

- Verkkokurssien tekijä - tiesitkö, että avullani lisäät liikuntaa kursseillesi ja voit tarjota asiakkaillesi maksuvälineinä myös liikuntaedut - tällä on arvoa Sinulle, yrityksellesi ja asiakkaillesi!

Käytössäni on laadukas kuvausjärjestelmä sekä Suomen upeimmat maisemat ja miljööt. Asun Oulangan kansallispuiston kupeessa, Koillismaan korkeimman vaaraylängön vieressä, järven ja metsän ympäräimänä, ja myös ihan lähellä Rukan tuntureita ja Riisitunturia - menen kuvaamaan sinne, mistä minulta video halutaan <3

Minulla on myös videopankki valmiita vidoita, joita voin myydä heti. Hinta riippuu mm. siitä, millaiseen käyttöön video tulee, haluatteko yksinoikeuden vai haluatteko ostaa vaikkapa ylläolevan videon käyttöoikeuden <3.

 

Kerro tarpeestanne!

Laita viestiä, niin laitan esitteen, sovitaan soittoaika ja jutellaan lisää!
Hinnat videoille alkaen 188
€ +alv

WhatsApp: 0405473085 / Annika Myllykoski

E-mail: annika.myllykoski(at)gmail.com

Kuva: MikaelaCreutz
bottom of page