top of page
202310AnnikaKurkijärvelläphotoMikaelaCreutz-6.jpg

LUENNOT/ TYÖPAJAT

KEHOLLISUUS - KÄYTÄNNÖNLÄHEISYYS - INNOSTAVUUS

Tarjoan keholliset luennot ja työpajat yli 10 vuoden ajan rakentuneella erikoisosaamisellani.

Olen auttanut satoja ihmisiä kohti aitoa kestävää hyvinvointia ja kehoyhteyttä.

Luennot voivat olla lyheympiä tai pidempiä miniluentoja/ webinaareja esim. 15-90 min/ tarpeen ja tilanteen mukaan. Työpajani ovat yleensä 90 min + kestoltaan, joko paikan päällä kohdaten tai etäyhteydellä.

Järjestän säännöllisesti luentoja ja työpajoja yksityisille henkilöille, yhdistyksille ja yrityksille

kotoani Kuusamon Kurkijärveltä Villa Jäkäläniemessä ja Pyhännällä. 

 

Minua voi tilata tai pyytää mihin vain. Etänä ja paikan päälle!

KYSY ESITETTÄ JA TARJOUSTA!

Käytän erikoisosaajieni joukkoa apunani joissakin tapahtumissa, taikatiimiistäni esittelyä luvassa myöhemmin.

Annikasta puhujana

KÄYTÄNNÖNLÄHEISYYS JA INNOSTAVUUS

tuon tutkitun tiedon esiin käytännönläheisesti ja innostavasti.

Pidän siitä, kun saan ihmisille tuotettua ahaa -elämysksiä. Monesti luennoidessani kuulenkin välintöntä palautetta siitä. Luennoilla ja työpajoissani on tilaa kohtaamiselle ja keskustelulle.

LUENTOJEN/ TYÖPAJOJEN ETENEMINEN

on aina kehoa huomioivaa ja tarkoituksenmukaista. Huomioin myös sen, mikä on meidän kehoille luonnollista, mahdollista ja fiksua juuri nyt - mm. vuorokausirytmin ja vireystilan.

KOKEMUKSESTANI

Erikoisosaamiseni on tarkkaan hiottu erilaisia tilanteita, ihmisiä ja kehoja huomioivaksi. Näen laajan kokonaisuuden ja sen pienemmät tekijät. Minulla on taito huomata myös yksityiskohdat kokonaisuuden sisältä.

Reilu 11 vuoden aikana olen saanut valmentaa satoja asiakkaita - yksityisiä, yrityksiä, yhdistyksiä ja organisaatioita. 

Pelkästään edellisen vuoden aikana olen saanut olla luennoimassa yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. On pidetty työpajoja kodassa tulien äärellä ja Villa Jäkäläniemen pirtissä sekä luentoa vasten hirsiseinää ja kirjastoissa yms.

KOULUTUKSESTANI

Olen päivittänyt ja kehittänyt liikunta-alan ammattilaisen  ja luontojoogaohjaajan osaamistani tutkittuun tietoon pohjautuvilla täydennyskoulutuksilla sekä intuitiivisen ja kokemuksellisen valmentamisen opeilla.

Ensi kesänä minusta tulee luontojoogaohjaajien opettaja ja luontovalmentajien opettaja. Sitten olen saavuttanut ammattiosaamisen, josta olen haaveillut 20 vuotta.

HALU VAIKUTTAA SYVÄLLE

Koko tämän ajan minua on ohjannut halu vaikuttaa ihmisiin pintaa syvemmältä - olen edennyt kampaajasta personal traineriksi, siirtynyt yksilövalmennuksesta ja etäverkkokursseista auttamaan ja vaikuttamaan laajemmin & kohtaavammin. Nyt ohjaan pääosin pienryhmiä, yhdistyksiä ja yrityksiä.

Suuntaan sinne, missä voin vaikuttaa syvemmin.

LUENNOT/ TYÖPAJAT

bottom of page