top of page
LOGO LUMO tila  Annika Myllykoski.png

Yksilövalmennukset

Autan Sinua. Valmennukseni on kohtaavaa ja tarpeesi huomioivaa, yksilöllistä, kuten Sinäkin olet.

Erikoisosaamiseni painottuu uupuneiden valmentamiseen, palautumiseen, kehon huomiointiin, kehomielen yhteyteen ja luontoon. Erikoisosaamista olen hankkinut palautumisen ja kehollisuuden lisäksi joogaan ja urheiluravitsemukseen. 

Kuuntelen sinun tarpeesi ja toiveesi, jotka ovat aina henkilökohtaisia ja erilaisia, kuin muiden.

Sinä olet sinä. Ja arvokas omana itsenäsi. Olet tervetullut henkilökohtaiseen valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet.
Lupaan auttaa sinua parhaani mukaan.

 

Kanssani saavutetaan pienin ja Sinulle sopivin askelin avulla tuloksia, joilla on merkitys, ja jotka tuovat hyvää nyt ja tulevaan.

utan Sinua suuntaamaan ja ohjaamaan toimintaasi ja ajatuksiasi fiksusti ja lähtien Sinusta ja sisältäsi.

Voimavarojen lisääntyminen on mahdollista tuntea jo ensimmäisen valmennuskuukauden aikana!

Otetaan selvää, mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä, mikä auttaisi sua nyt.

Valmennan positiivisella otteella ja ratkaisukeskeiseen toimintasuuntaan ohjaten, vastuullisesti, pohjautuen tutkittuun tietoon, huomioiden sinut. Yksilöllisten valmennusten aloituksen kesto on 2kk, jonka jälkeen voit jatkaa valmennuksessani kuukausittain niin kauan, kuin koet siihen tarvetta.

Olen läsnäoleva, kohtaava ja ihmisläheinen valmentaja - se, että saan valmentaa ja autan asiakkaitani lisäämään hyvinvoinnin kokonaisuutta, on suuri intohimo minulle. Autan sua huomaamaan, miten pienillä teoilla voit panostaa sun hyvinointiin, ja miten paljon sillä on merkitystä kokonaisuudessa.

Valmennuspaikkakunnat löydät tästä.
Sallatunturi | Nummela | Koillismaa | Online

ASIAKASPALAUTTEITA

Elämässäni oli useita kuormitustekijöitä, olin aika hukassa ja väsynyt. Annikan sensitiivinen lähestymistapa ja ammattitaito teki vaikutuksen. Tuli heti luottamus ja tunne, että hän pystyy auttamaan minua. Annika osaa huomioida edistysaskeleeni, vaikken niitä aina itse huomaisi, ja olen oppinut arvostamaan niitä. Sain konkreettisia keinojua, kuten turvaamaan unta ja lisäämään unipainetta. Minulle tärkeää oli myös keinot pysähtymiseen, rentoutumiseen ja läsnäoloon - jännittynyt ja huolten valtaama mieli sai rauhoittua hetkisiksi. Valmennuksessa olo toi turvaa ja aion palata Annikan asiakkaaksi. Olen oppinut, että pienet askeleet vievät paremmin perille uupuneen ihmisen, kuin yritys mennä juosten pitkillä loikilla.

- Asiakas, työikäinen nainen

 

KIITOS, ihana!

Annika huomaat paljon asioita, joita uupunut ei itse tunnista eikä pysty tilanteessaan havainnoimaan. Annat ajatuksia, sanoitat, juuri niin sopivasti,että sen kykenee ottamaan vastaan. Hyvä tilanteenlukutaito ja ihmistuntemus. Enemmän kuin valmentaja - ihminen ihmiselle <e

- Asiakas, työikäinen nainen

KIITOS ja halaus!

Kiitos! Upeaa että aloin seuraamaan sua somessa ja tulin sun valmennukseen. Se antoi järjettömän paljon, ja vaikkei prosessi ole (tai ollut) kovin nopea, niin vieläkin huomaan melkein päivittäin hetkiä, kun oivallan, että TÄSTÄ se Annika puhui ja TÄTÄ se Annika tarkoitti. Oon sanonu sulle tän ennekin, mutta sulla on uskomaton lahja. Olen niin oikealla alalla, kuin ihminen voi olla <3.

- Asiakas, työikäinen nainen

Voi Sinua, ihaNainen KokoNainen, puss!

Erikoisostaamisalueeni mm:

Uupuneen valmennus - kokonaisvaltaisesti tai toiveesi/ tarpeesi mukaan tietyltä elintapojen osa-alueelta.


Intuitiivinen ravitsemus, palautumista tukeva ravitsemus, kehoa kunnoittava ja huomioiva ravitsemus.
Urheiluravitsemus (erityisesti kestävyyslajit ja myös painoluokkalajit), liikkujan ravitsemus.

Luontojooga, luontoliikunta, palauttava liikunta, kehon tarpeita huomioiva monipuolinen liike, tuki- ja liikuntaleimien vahvistaminen,  perus- ja kestävyyskapasiteetti.

Palautumisen resilienssi, palautuminen, stressi, kehonkuva, kokonaisvaltainen aito hyvinvointi, psyykkinen hyvinvointi, merkityksellinen elämä

Sekä ammattilista lisäosaamista olen hankkinut myös:
hormoniongelmista; kilpirauhanen, stressihormonit / raudanpuute/ suoliston ongemia (ibs ja fodmap)/ palautumisen haasteet ja ylirasitustilat.
Näistä olen opiskellut lisää mm. extra kurrsseilla yliopistossa ja itsenäisesti.

 

Suurin osa asiakkaistani on työikäisiä naisia, jotka haluavat löytää elämään toimintatapoja ja ajatusmalleja, jotka eivät uuvuta.
Haluavat tasapainoa hyvinvoinnin kokonaisuuteen:
liikkumaan niin, että liike tuo hyvää ja palautumista eikä vie sitä, liikkumaan lempeämmin ja armollisemmin & fiksusti huomioiden kehon tarpeet ja palautumisen.

vähentämään kontorollia, päästämään irti dieeteistä ja rajoitteista, syömään joustavasti ja fiksusti kehon tarpeita kunnioittaen, suhtautumaan kehoon myöteisimmin ja itseen armollisemmin, ja saamaan enemmän energiaa arkeen.

 

Moni kamppailee palautumisen haasteiden kanssa tai haluaa löytää keinot uupumisen jälkeen palata liikunnan pariin, fikusti ja uuvuttamatta itseään uudelleen. Minulla on tiedot ja taidot ohjata sinua myös ennaltaehkäisemään uutta uupumista. Eli otathan yhteyttä heti kun huomaat palautumisen olevan riittämätöntä ja aivan missä vaiheessa vain - pystyn ja osaan auttaa Sinua. Et ole yksin.

Valmennus voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti yhdistäen liikunnan, ravitsemuksen ja psyykkisen hyvinvoinnin, tai keskittyä johonkin tiettyyn aihealueeseen.

Valmennan halutessasi myös keskittyen valmennuksessa ainoastaan  ravitsemukseen. Esim urheilijat/ aktiiviliikkujat/ kuntoilijat.

Valmennukseeni voi tulla kuka tahansa, vasta-alkajavasta kuntoilijasta aktiiseen liikkujaan ja  huippu-urheilijaan (valmennuksessani mm. sm-tason uimareita ja kamppailulajien edustajia sekä kilpailevia että paljon harrastajia crossfitin parista).

 

Tai vaikka jos haluat asiantuntijan apua erikoisruokavalion kanssa. Esim. kasvisruokavaliot, herkän vatsan FODMAP/ IBS sopiva FODMAP, tyypin 2-diabeteksen tai kolesterolin ennaltaehkäisy ravitsemuksen avulla, raudanpuute + ravitsemuksen keinot...

Moni tulee myös valmennukseeni opettelemaan miten syödä riittävästi kehon tarpeet huomioiden ja niitä kuunnellen, fiksusti tukien palautumista. Sekä kuntoilija että aktiiviliikkuja tai urheilija pääsee oikeanlaisen ravitsemuksen tuella kehittymään ja palautumaan optimaalisemmin, suorituskyky saadaan uudelle tasolle ja balanssin saavuttaminen on mahdollista.

Lisää koulutuksestani ja minusta voit lukea täältä.

Hinnasto

YKSILÖVALMENNUS

Sun tarpeeseen ja tilanteeseen rakennettu kokonaisuus & valmennusetäpuhelu kerran kuukaudessa

SISÄLTÄÄ:

- 30min etävalmennuspuhelu kerran kuukaudessa (tarpeesi mukainen sisältö)


- henkilökohtainen  valmennussuunnitelma/ suuntaviivat ja tarpeesi mukaan, joiden suunnitteluun sinäkin saat vaikuttaa

- tavoitteeseen ohjaus ja tuki, osatavoitteisiin pilkkominen, motivointi ja sisäsyntyisen motivaation vahvistaminen

- viikottainen check-in focusointi ja viestittelyHINTA:
etä 129€ / kk

tai 699 €/ 6kk,
voi maksaa 2 osassa
ja heinäkuu tauokoa

YKSILÖVALMENNUS

Sun tarpeeseen ja tilanteeseen rakennettu kokonaisuus ja valmennus kerran kuukaudessa.

SISÄLTÄÄ:

- 60min valmennusaika kerran kuukaudessa (sun tarpeen mukainen sisältö)


- henkilökohtainen  valmennussuunnitelma/ suuntaviivat ja tarpeesi mukaan, joiden suunnitteluun sinäkin saat vaikuttaa- tavoitteeseen ohjaus ja tuki, osatavoitteisiin pilkkominen, motivointi ja sisäsyntyisen motivaation vahvistaminen

- vapaa viestittely WhatsAppissa, tuki ja focusointi.

HINTA:
179€/ kk

Online | Nummela | Sallatunturi | Koillismaa

tai 999 € / 6kk
voi maksaa 2-3 osassa ja heinäkuu taukoa

YKSILÖVALMENNUS

Sun tarpeeseen ja tilanteeseen rakennettu kokonaisuus ja valmennus kaksi kertaa kuukaudessa.

Sopii erityisesti uupumista ennaltaehkäisevälle (myös uuden uupumisen!)


SISÄLTÄÄ:

- 2 x  60min valmennusaika kerran kuukaudessa (sun tarpeen mukainen sisältö)

- henkilökohtainen  valmennussuunnitelma/ suuntaviivat ja tarpeesi mukaan, joiden suunnitteluun sinäkin saat vaikuttaa
- tavoitteeseen ohjaus ja tuki, osatavoitteisiin pilkkominen, motivointi ja sisäsyntyisen motivaation vahvistaminen

- tarpeen ja toiveen mukaan teen sinulle videolla ohjausta esim. tukilihasliikkeet/ luontojooga tms. Kysy lisää niin sovitaan!


- tavoitteeseen ohjaus ja tuki aina tarpeen mukaan

- vapaa viestittely WhatsAppissa, tuki ja focusointi.


HINTA:
229€/ kk


Online | Nummela | Sallatunturi | Koillismaa

Valmennukseen? Laita wa viestiä (0405473085) joka tavoittaa nopeimmiten, tai klikkaa tästä!

Kiitos yhteydenotostasi, palaan pian!

bottom of page