top of page
MikaelaCreutz-3

MAADOITTUMISEN
JA RENTOUDEN
LUONTOJOOGARETRIITTI

20221Kuva: MikaelaCreutz

KEHOLLISUUS - KOKEMUKSELLISUUS - YHTEYS

SEURAAVA MAHDOLLISUUS:


sydätalven lumo: to 8 - ma 12.2.2024

1 ilmoittautuminen tullut - 1 paikka jäljellä!

KUUSAMOSSA - VILLA JÄKÄLÄNIEMESSÄ

Paratiisi luonnon helmassa - ikiaikaisten luonnonvoimien; veden, tulen ja suurten puiden äärellä.

RENTOUTUMISEN MATKALLE

Vien Sinut kokemukselliselle ja lumoavalle rentoutumisen & maadoittumisen matkalle. Ohjatessani käytän apuna mm. tietoista liikettä, jännittämisen ja rentoutumisen erottamista ja stressistä ja jännityksestä vapauttavaa liikettä, jota kehomme haluavat tuottaa. Vahvistan turvan tuntemista ja sitä,  että voit sallia sen mitä nyt on. Ohjaukseni tukee sekä keho- että luontosuhdetta.

Rentoutumiseen on monta tietä - kuten Roomaankin. Tule, niin opetan Sinulle keinoja hyvän ja helpomman kautta. Autan päästämään irti turhasta (suorittamisesta, yrittämisestä, analysoinnista... u name it!).
Miten voitkaan löytää rentoutumisen ikään kuin itsekseen, sallimalla sen tapahtuvan, mikä on tapahtuakseen juuri nyt. Olemalla levollisesti läsnä tässä näin. Omana itsenäsi.

Autan Sinua! Kanssani olet turvassa. Kaikenlaiset tunteet saavat tilaa.  Autan pysähtymään itsesi äärelle, kuulemaan kehoasi ja itseäsi. Löytämään sopivan balanssin lempeyteen ja lujuuteen itsen ohjaamisen taidoissa. Keinoista sopivimmat voit kantaa mukanasi arkeesi.

YHTEYTTÄ JA LÄSNÄOLON TAITOJA ERIKOISOSAAMISENI AVULLA

Tule juurtumaan, tuntemaan yhteys, Sinut ja luonto ympärilläsi, tämä hetki. Kuka oletkaan juuri nyt?

Tule ja vahvista luontoasi. Tunne luontosi!

Huomioin ohjauksessani luonnon kiertokulun ja sen, mikä on meille ihmisille luonnollista. Autan toimimaan kehoa ja luontoa kunnioittavasti ja ymmärtämään kehosi viestejä. Olen palautumiseen, kehollisuuteen ja luontoon erikoistunut hyvinvointialan moniosaaja.

MAADOITU JA RENTOUDU
- luontojoogaretriitin teemat

Muutama rivi Annikasta retriittien järjestäjänä.
Pelkästään edellisen vuoden aikana olen järjestänyt kymmeniä erilaisia retriittejä ihanille Naisille luonnon helmassa. Tämä on yksi kutsumukseni!

Olen poiminut retriittieni sisältöön sen, mitä osaan parhaiten - ammattitaidolla kohtaamisen ja intuitiivisen valmentamisen, jossa on tilaa kehosi tarpeiden tunnistamiselle ja huomioimiselle - Sinulle. Ensimmäiset hyvinvointiin liittyvät leirini olen ohjannut vuonna 2008. Asiakkaani sanovat, että olen synnynäinen retriittien pitäjä.

On tässä ammattitaitoa ihan tietoisesti kerätty kyllä - olen päivittänyt ja kehittänyt osaamistani tutkittuun tietoon pohjautuvilla täydennyskoulutuksilla sekä intuitiivisen ja kokemuksellisen valmentamisen opeilla.

Ensi kesänä minusta tulee luontojoogaohjaajien opettaja ja luontovalmentajien opettaja. Siinä sitä sitten alkaakin olla, se ammattiosaaminen minussa, josta olen 20 vuotta haaveillut. Tarvittavat taidot vaikuttaa erilaisten ihmisten hyvinvointiin, elämän laatuun & kokemuksiin, ja päästä tuomaan omaa erikoisosaamistani laajemmin esiin.


Yksi missioni retriittien järjestäjänä on tarjota ihmisille meidän oman upean Suomen luonnon avulla kokemuksia, joita ehkä moni lähtee etsimään ulkomailta, kuten minäkin aiemmin tein. Ennen kaikkea haluan auttaa Sinut lähemmäksi aitoa Sinua. Tarjoan voimaantumista luonnon helmassa, ja keinoja, joilla vaikutus säilyy mukanasi arkeesi.

YRITYKSET - voitte tulla työhyvinointilomalle luontojoogaretriitille luokseni! Talviaikaan (joulukuu-helmikuu) pystyn majoittamaan 2-5 henkilöä ja muina aikoina sopimuksen mukaan hieman isommankin porukan. Ota yhteyttä niin jutellaan ja ideoidaan teille kokonaisuus! Aikataulut yrityksille sopimuksen mukaan. Esimerkiksi tammikuulta ja helmikuulta löytyy vielä yhdet mahdolliset arkivapaat tätä varten pienelle porukalle. Isomman porukan varaukset kannattaa tehdä keväälle/ alkukesälle NYT! Myyn tällähetkellä kevättä niiden osilta ja siellä on vain pari mahdollisuutta!

1. RENTOUTUMISEN MAHDOLLISTAMINEN

 • Näin tarjoat aivoillesi rauhaa - rentoutumisen matkasi voi alkaa!
  - keskusteleva ohjausessio, jonka olen suunnitellut yhdessä ylikuormitustilojen tutkija, urheilulääkäri & työterveyden erikoislääkäri Arja Uusitalon kanssa. Aloitamme harjoituksella, joka tuo Sinut lempeästi mutta tiukasti tähän hetkeen ja lähemmäs itseäsi. Autan tunnistamaan, tarvitsetko palauttavia virikkeitä vai rauhaa tuovia asioita. Kerron, mitä nämä ovat ja milloin niitä kannattaa käyttää. Keskutellaan Sinulle sopivista ja tarpeellisista toimintakeinoista.

 • Kehomielelle rentoutumista - ohjaan aamuisin luontojoogahetket, joissa tarjoan liikkeen avulla keinoja rentoutumiseen ja maadoittumiseen"Kaikki mikä maadoittaa, palauttaa" - kertoi vireystilavalmentaja, psykologi, traumapsykoterapeutti,  kouluttaja, ystäväni, Hanna Markuksela haastatellessani häntä työtäni ja kirjaani varten. Tule juurtumaan ja olemaan läsnä tässä vain. Tuntematta halua kiirehtiä seuraavaan hetkeen - tuntien vain halun jäädä tähän näin. 
   

2. KEHON KIELI - AISTIMINEN

 • Aistien metsäkylpy -luonnossa samoilun retki Villa Jäkäläniemen lähiluontoon
  - Salli aistiesi tuoda Sinut yhteen luonnon kanssa. Mitä kaikkea luonto voikaan Sinulle juuri nyt tarjoilla. Salli itsesi täyttyä. Huomata. Lumoutua. Kerron, miten luonto voimaannuttaa ja irtauttaa - miten helposti voitkaan auttaa itseäsi siirtymään hermostoa rauhoittavaan palautumisen tilaan.

  (Ei vaadi retkeilytaitoja tai -kuntoa. Voit tulla ihan omana itsenäsi ja juuri sellaisena kuin nyt olet, niillä kamppeilla, mitä Sinulla on.

 • Kylmäaltistuksen monet muodot - ELINVOIMA - ohjaan HALUTESSANNE pieniä hetkiä ja sessioita myös kevyistä kylmäalistuksen muodoista. Saat tuntea yhteyden ja elossa olon voiman. Tutustua ehkä uudellakin tavalla veteen ja sen eri olomuotoihin. Tähän hetkeen. Takuulla tuntea olevasi elossa juuri nyt. Voit kokeilla eri tapoja tarjota Sinulle sopivia kylmäaltituskeinoja - kanssani AIVAN KAIKKI on vapaaehtoista! Huolehdin turvallisuudestasi. Kerron, minkälainen vaikutus kylmäalistuksella on hermostoosi ja mitä on hyvä huomoida erilaissa tilanteissa (esim. ylivireyden tai ylikuormittumisen yhteydessä).  Autan huomioimaan kehoa ja mieltä fiksusti. Saatat yllättyä monen muun tavoin ja tulla läsnäolevaksi tilanteeseen - päästä nauttimaan aivan eri tavalla ja tuntea yhteyden itsesi lisäksi veteen ja sen eri olomuotoihin ja löytää tästäkin ihanuudesta uudenlaisen ulottuvuuden kehollisuuteesi ja luontoosi. Opetan Sinut huomioimaan kehoa, tule niin näytän! Kutsun tätä hetkeä nimellä VedenNeidon lumo.
   

3. PALAUTUMISEN RESILIENSSIN KASVATTAMINEN

 • Sen lisäksi, että me ihan vaan ollaan, tarjotaan aivoille erilaisia virikkeitä ja panostetaan hyvään uneen, me lisätään kehojemme uskomatonta kykyä palautua. Raivattuamme tilaa palautumiselle, opittuamme palautumisen taitoja ja keinoja, jotka aidosti kunnioittavat kehoa ja palvelevat tarpeitamme juuri nyt, voimme fiksun liikkeen avulla kasvattaa kehon palautumisen kapasiteettia. Ja tämä, hyvät Naiset, on yksi asia, johon minä olen liikunta-alan ammattilaisena erikoistunut. Siispä, tervetuloa vastaanottamaan tietoa ja keinoja suoraan intohimoisesta ja liekehtivästä sydämestäni!

 • Ohjaan Sinua liikkumisessa ihan käytännössä - ikään kuin kädestä pitäen - Sinua ja kehoasi. Aamut alkavat virtaavilla tai itseen päin kääntävillä ja kehoasi huomiovilla luontojoogahetkillä. Päivällä käydään samoilemassa ja liikkumassa luonnossa. Iltaa kohden rentoudumme.
  Tämän jälkeen tiedät, ja tunnet, mitä teet ja miten. Millä teholla liikut, miten liikut, kuinka kauan
  liikut. Mitkä sopii sulle ja sun keholle just nyt, mitä taas kannattaa välttää. Tule ja huomaa että MINÄHÄN PYSTYN. MINÄHÄN OSAAN.  
  Et ole ainoa kehonsa kanssa hukassa olevan, kenet olen auttanut ja tulen auttamaan samalle polulle kehon kanssa. Löytämään takaisin tärkeimmän luokse - itsesi ja oman kehosi.

Sisältö muokkautuu aina myös sen hetken tarpeen ja tilanteen mukaan Sinua huomioiden.

OHJAUKSESTANI

Ohjausta on 1-3 hetkeä päivässä ja ne ajoittuvat aikavälille 09-16. Huomioin toiveesi ja tarpeesi.
Ohjaushetki on sitä mitä milloinkin tarvitaan, ja sellainen kuin sillähetkellä on tarpeen. Se voi olla mikrotauko tai luontojooga, sisällä tai ulkona, työpaja pirtissä tai takkatulien äärellä, pieni retki lähiluontoon tai feflektoiva ohjaussessio jne.

Täällä on tilaa väljyydelle, sille mikä on tarpeen juuri nyt, yhteydelle itseen, luontoon ja muihin. 

MikaelaCreutz-3

Rentoutumisen lisäksi me elostellaan!

Kehon ja mielen kylpylä -päivä
VILLIYRTTI DAY SPA
hemmottelua, jonka mukana ikiaikaisen naiseuden viisauksia Kalevalan naisilta

HERKULLISET JA MAITTAVAT ANNIKAN SPESSU RUUAT

KOKONAINEN PÄIVÄ pelkkää  hemmottelua ja hellimistä! IKIAISTEN NAISTEN VOIMAN AVULLA! Tehdään niin kehoa kuin mieltä hemmottelevia villiyrttihoitoja ja luonnonhoitoja. Saunotaan pitkään ja hartaasti. Poreillaan. Skoolataan paikallisella holittomalla kuohujuomalla. Ollaan autuaasti ihanassa olossa ja ei välitetä muusta maailmasta yhtään mitään. Keskitytään itseihimme.
Ohjaan tuntemaan, miten luonto voi koskettaa Sinua, ja miten omassa kosketuksessasi on voimaa. Hemmotteluhoitoni vahvistavat myös positiivista kehosuhdetta. Miltä kuulostaisi turvekasvonaamio ja metsäöljyhieronta? Tai hunaja-kanerva tissihoito? Jep - tiedän, lumoavalta! Saat valita! Tai ottaa vähän kaikenlaista!
Sallitko myös minun tarjota Sinulle rentouttavaa kosketusta ja hoitamista?

Tule kuulemaan, mitä Kalevalan naisilla onkaan sanottavana Sinulle!

Annikastahan piti myös nuorena tulla kokki. No kauas ei heittänyt. Saan sitäkin työkseni tehdä. Sisällä ja tulilla. (Ah - unelmaa!) Minulla on myös hygieniapassi. Olen hankkinut koulutuksen yliopistosta ravitsemukseen. Ja olen intohimoinen ruoanlaittaja ja ruoasta nautiskelija. Pääosin kokkailen paikallisista raaka-aineista (mm. kalaa tulee järvestä ja perunoita naapurista) ja satokauden mukaan, kasvispainotteisesti - tietenkään unohtamatta leipäjuustoa ja poroa. Huomioin toiveita - haluan tarjota mieluista ruokaa ja nautintoa aisteillesi. Näytänpä Sinulle, miten Kuusamossa nautitaan leipäjuustoa!

RETRIITISTÄ MUUTA TIETOA

Autan Sinua pysähtymään itsesi äärelle yhdessä luonnon ja tämän paratiisin kanssa. Harjoituksissani autan Sinua tuntemaan juuresi ja pääsemään syvempään yhteyteen aidon itsesi kanssa - kuka oletkaan juuri nyt? Ja löytämään sen, mitä tarvitset juuri nyt, voidaksesi kehollisesti hyvin ja tasapainoisesti.


Jos stressitila jatkuu pitkään, voi tuntua mahdottomalta rentoutua. Jännitys voi olla jatkuvaa. Stressiin ja jännittyneeseen kehoonkin voi tottua. Saatat silti tuntea olevasi enemmän tai vähemmän hukassa. Elämä saattaa olla vaivihkaa luisunut suorittamisen ja kiirehtimisen polulle. Tänne saat saapua olemaan. Itsesi kanssa - ja yhteydessä heimoon. Täällä elämme lähellä luontoa. Ihmisen luontoa, ja Äiti Maan luontoa.

Jotta kehomieli voi rentoutua, se tarvitsee opettelua - ikäänkuin uudelleen ohjelmointia. Autan Sinua löytämään rentouden, jos olet hetkellisesti unohtanut tämän taidon.​ Ja löytämään yhteyden iteesi.

Ohjaan myös makuupussirentoutushetken, joka on yksi suosituimpia rentoutusharjoituksia asiakkaideni keskuudessa. Yksi mun spessu taito, josta saan paljon kehuja, ja kuulemma mieli rentoutuu näissä aivan kuin itsekseen, eikä tekisi mieli nousta. Sallittakoon sekin - viipyily. Meillä on aikaa sille! Voi myös olla, että pääset kuulemaan hieman ikiaikaisen rummun ääntä rentoutushetkessä! Padam - padam - padam! Oletko valmis?

Luontojoogaretiitillä ollaan pienessä turvallisessa Sinua huomioivassa pienessä ryhmässä - täällä on tilaa Sinulle <3 
Talven ajan luokseni voi tulla kerralla 2-3 IhaNaista. Täällä on tilaa olla itsekseen tai yhdessä. Luonani saat olla turvassa ja kannateltuna.
Täällä hirsiseinien suojissa ja järvinäköalan äärellä on hyvä levähtää.

Laadukkaat sängyt pehmeine petivaatteineen tarjoaa monen mielestä paremmat unet kuin kotona! Minulla on ollut asiakkaana myös selkäongelmaisia.
Jokaisen tuntuma on ollut, että täällä on levollinen olo myös kehollisesti - vireystila laskee samantien - ohjaukseni ja tämä paikka on niin vaikuttava. Monen ouratkin ovat todentaneet keholliset tuntumat, vaikka pääsäänöisesti ohjeistan olemaan ilman älylaitteita, jos se vain itselle sopii, ja tunnustelemaan kehoaan ja itseään.

 

Omat ryhmät voivat tulla luokseni 2+, jopa viiden henkilön kokoonpanolla. Kesäaikaan mahtuu useampikin sop.muk.

MINUA VOI PYYTÄÄ MYÖS MUUALLE PITÄMÄÄN LUONTOJOOGARETRIITTIÄ OMALLE PORUKALLE.
 

Hinta luontojoogaretriitille on 499€/ hlö (sis. alv)
Luontojoogaosuudet voi maksaa myös liikuntaeduilla!

Sisältäen kaiken osaamiseni ja tämän upean miljöön ja sen tarjoilut. Lämpimästi tervetuloa!


Laskutetaan KAHDESSA OSASSA - 20% varausmaksu varauksen yhteydessä ja loppuosa saapuessasi.

Jos haluat maksun 3-4 osassa, se on mahdollista ja osamaksulisä on näissä 5€/ kpl.

YRITYKSET - sovitaan laskutus - sisältö voi muokkautua teidän tarpeen mukaan - esim. työpaja toiveaiheesta tms. Pääsääntöisesti kahdessa osassa, 50% varauksen jälkeen ja 50% saavuttuanne.

ILMOITTAUTUMINEN on sitova - varaan tilat ja tekijät. Jos estyt tulemasta paikalle, kerro siitä heti, niin voimme yrittää yhdessä myydä paikkasi, ellei joku ihaNainen olisi jonossa. Jos estyt tulemasta, peruutus on mahdollinen 30 vrk ennen ajankohtaa - varausmaksu pidätetään.

HUOLEHDITHAN, että Sinulla on matkavakuutus tms.

SAA KYSYÄ LISÄÄ jos jokin mietityttää!

Alla olevasta linkistä näet myös, miten Kuusamoon kannattaa tulla (kimppakyyti asemalta/ kentältä järjestyy!).

Instagramista löydät tästä linkistä lisää kuvia paikastani.

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena, kuin olet!

Sydämellä,
  Annika

Asiakkaiden kokemuksia

"Oma kupla. Sallivuus. Rehellisyys itseä ja muita kohtaan. Riisuutuminen kaikesta ulkoisesta hälinästä ja rooleista. Päästä todella kosketuksiin itsen kanssa Annikan hellässä ja huomioivassa sekä vahvistavassa ohjauksessa.

Elostelimme, nautiskelimme ja ELIMME  <3.

Mielettömiä uusia kokemuksia ja elämyksiä porojoogan, tulistelun, rumpurentoutuksen ja monen muun parissa. Sanat ei riitä edes niitä sanomaan. Kiitos! Ihana oot sie! <3 "

LISÄPALVELUT

Minulla on upea erikoisosaajien taikatiimi ja upeat lisäpalvelutarjonnat itsellänikin!

Kauttani saamme järjestettyä ihan vain pyynnöstäsi upeita kehollisia ja kokemuksellisia hetkiä!

Esimerkiksi:

- VAPAAN TANSSIN TYÖPAJA - minkälainen Nainen olen, Villa Jäkäläniemessä Miian ohjaamana, alk. 200€/ 2 h

- POROJOOGA - Sallatunturissa Annikan ohjaamana, alk. 200€/ 2h

- HIERONTA - Villa jäkäläniemessä - kysy lisää!
- TUNTURIRETKI - sisältö toiveen mukaan voi olla ohjausta tai luontojoogaa samalla - alk. 200€/ 2h

* Hinnat ja kustannukset jaetaan osallistujien kesken - kysy lisää!

Varaa paikkasi wa-viestillä 0405473085 tai laita ig:ssä YV! <3

 • Facebook
 • Instagram
Kuva_ MikaelaCreutz
bottom of page