top of page


 

  • HYVINVOINTITAPAHTUMAT arjen keskelle

  • MINIRETRIITIT saunalla, villiyrttihoidolla ja luontojoogalla

  • VOIMAANNUTTAVAT HYVINVOINTILOMAT

  • Tulen myös tilauksesta mökille/ kotiin/ saunailtoihin/ polttareihin/ yritysten tiloihin yms. pitämään tapahtumiani teille räätälöidyllä kokonaisuudella: olen myös erinomainen kokki spessu retkiruokien kanssa! 
    KYSY LISÄÄ

Irtiotto ja vapautuminen. Läsnäolo tässä hetkessä, jossa saat nauttia ja olla, juuri sellainen kuin tällä hetkellä olet, ja vahvistaa yhteyttä itseesi, sisimpääsi.
 

Kiireettömyyteni, rauha minussa, rohkeus ja hiettäytymisen & irtautumisen taito ovat tarttuvia! Niistä riittää jaettavaa Sinullekin. Ääneni on kuulemma rauhoittava ja miellyttävä - tuletko kokeilemaan?

Tervetuloa mukaan matkalle löytämään lisää yhteyttä sinuun.

Tule lumoutumaan!

   - Annika M.

LUMO tila banneri.png
Annika

Työpaja: intuitiota vahvistava matka sisimpääsi: kirjoitumeditaatio
+ metsähetki: makuupussin tai peiton syleilyssä, alla tähtitaivaan ja täydenkuun.


Tule ja voimaannu. Nauti ja lumoudu.

Koe, kuinka Sinä, kehosi ja mielesi sulaudutte yhteen. Matkaa itseesi!

Harkittu kokonaisuus tarjoaa sulle voimaannuttavan irtioton arjesta. Päästämään irti, olemaan läsnä tässä hetkessä, vapautumaan.

Tuntemaan täydenkuun lumon!

@ PILATES CENTER NUMMELAN STUDIO + HARJUN METSÄ

P6104315.JPG

VAHVISTA PALAUTUMISTASI - lempeä liike tukemassa arjessa jaksamistasi.

Keskusteleva työpaja, joka sisältää kehollisia harjoitteita & lempeää liikettä. Opit tukemaan fiksuilla keinoilla palautumistasi, tunnistamaan kehosi viestejä ja reagoimaan niihin.

Pienryhmässä on aikaa kohtaamiselle, saat kysellä kehosi huomioinnista. Molemmilla kerroilla erilaista sisältöä, voit tulla yhteen tai kumpaankin.

Mitä Sinä tarvitset?

@ MIELI-TILA, HELSINKI/ OULUNKYLÄ

Annika

KOE, AISTI JA RENTOUDU
Lapin taikamaassa, keskellä ei mitään, Sallatunturissa. Erämaan ja suon laidalla, revontulien alla - siellä on Tunturitupani.

 

PÄÄTTÖTYÖNI LUONTOJOOGAOPE JA LUONTOVALMENTAJA KOULUTUKSESSANI
 

Tule mukaan matkalle hengähtämään ja lumoutumaan, olemaan yhteydessä Sinuun! 

Tämä loma on Sinulle, joka kaipaat hengähgyshetkeä elämän pyörteiden keskelle. Tule, nauti, rentoudu ja lumoudu.
Autan Sinua - olen uupuneiden personal trainer.
Lempeät luontojoogahetket ovat palauttavia ja tuovat Sinut lähemmäs kehoasi. Luonto helpottaa pysähtymään, kun ohjaan Sinua aistimaan tätä hetkeä. Luonto yhdessä lempeän ohjaukseni kanssa helpottaa sallimaan tuntemukset.

Suo teemaiset villiyrttihoidot herättelevät lempeyden aistisi itseäsi kohtaan - sallitko suon helliä Sinua?

Hierontakäsittely tarjoaa rentouttavaa kosketusta kehollesi ja lihaksillesi.

TÄMÄ ON AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS, JOKA EI TULE TOISTUMAAN.

Järjestän tämän loman omakustannehintaisena luontojoogaohjaaja ja luontovalmentaja -opintojeni päättötyönä. Opiskelen yliopistossa puolen vuoden kokonaisuutta täydennyskoulutuksena. Olen palautumiseen erikoistunut liikunta-alan ammattilainen, personal trainer & urheiluravitsemuksen asiantuntija ja tarjoan kokonaisvaltaista spesifiä osaamistani erityisesti uupuneille.

Nämä upeat ja kauniit puitteet keskellä maagisen kaunista erämaata ja Annikan ammattiosaaminen auttaa sua kokemaan, aistimaan ja rentoutumaan. Päästämään irti, olemaan läsnä tässä hetkessä, vapautumaan.

Sun tarvii vaan sallia tämä kaikkia ihanuus itsellesi.

Tuletko mukaan tälle matkalle? Jossa matkustat sielusi sopukoihin ja itseesi. Erämaan rauhaan, suon laidalle ja revontulien alle?

Uupuneiden personal trainer

Koe tämä hetki. Yhteys itseesi, luontoon ja samanhenkisiin ihmisiin ympärilläsi. Liikuta kehoasi lempeästi luontojoogan avulla ja tunne yhteys itseesi. Rentoudu puusaunan lempeissä löylyissä, nauti hemmottelevasta villiyrttihoidosta, jonka teen Sinulle toiveidesi mukaan: saatavilla SuoNaisen hellivä jalkakylpy, SallanNeidon käsikylpy + palavoidehoito, MetsänNeidon rentouttava kosketus -hoito.

 

Tämä miniretriitti on ollut suosittu ja menestys, joka kerta paikat ovat olleet täynnä! Tämä on jo neljäs kerta tälle syksyä, kun järkkään tämän miniretriitin!

Tälläkertaa teema on hyvän salliminen ja sen kasvattaminen & kosketus. Saat tuntea niin luonnon, kuin omasi ja halutessasi minun lempeän kosketukseni.

Luontojoogassa ohjaan sinua myös tällä teemalla keskittyen erityisesti tekemään rintarankaan tilaa,avaamaan hengitystäsi ja kehomieltäsi.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

TULE JA LUMOUDU!

Ahvenjärvi

Luontojoogan avulla johdatan kehosi ja mielesi tähän hetkeen.
Lempeää liikettä, luonnon aistimista ja kokemista.

Pysähtymistä itsen ja lumoavan luonnon äärelle talven ihmemaassa. Täydellistä! Eikö? Kuuletko kutsun?

Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, sukupuolesta tai mistään muustakaan rippumatta! Eli miehet - tämä on myös teille!

Sallatunturi
bottom of page